Slim driver kullandım kendiliğinden uyumlu olan driverları buluyor diye biliyorum yanlışım da olabilirbelkide driver lar uyumlu değildir iyice kontrol et yada kablolarında sorun vardır
Dostum bilgisayarın nedir ? Laptop mu masaüstü mü ? laptop ise modelini tam olarak yazar mısın ? masaüstü ise sesi ne ile almaya çalışıyorsun jak mı? yoksa usb mi ? yoksa hdmi mı ? ve masaüstüsyse anakartının tam modelini verir misin ? anca bu şekilde yardımcı olabilirim. üstün körü bilgisayarımdan ses gelmiyor dersen yardım alamazsın.Dostlarım Selamlar Herkezin Bayramı mübarek olsun öncelikle.
Bu gün bilgisayarımı windows 10 yaptım driverlarım tam + olarak realtek hd audio da indirdim ama hiçbiri olmuyor ses gelmiyor
ses sorunlarını gider diyorum ancak herhangi bir sorun bulmuyor bunu nasıl yapabilirim?
Driver Booster diyenleri raporluyorum driver booster indirmicem çünkü bilgisayarın içinden geçiyor
ses sorunlarını gider diyenleride raporlicağım 5 kere yaptım en az sorun bulmadı
Kardeşim zaten win 10 a yarım saat önce falan geçirdim sıfırdan kurdum okuduğuna eminmisin?senınde bayramın mubarek olsun cozemıyorsan sorunu eskıden sorun olmayan bı tarıhe gerıye alıcaksan bılgısayarı sıstem gerı yukleme noktasından olucagına %90 dusuncesındeyım eskıden kendım bozmusdum nasıl yaptıgımı bılmıyorum ama suan olsa gerıye almakdan baska bı care bulamam gıbı otomatık sorun cozmedıgı soyluyorsun 5 kere denemıssın bence pc yı 1 hafta gerı al sorun kalkacakdır ıyı gunler kg fazla urastırmaz 10 dkya gerı alır 1 hafta
aygıt yöneticisinden sürücü kimliği kısmını googleda aratıp driveri bulup indirebilirsin ben öyle yapınca düzeldiDostlarım Selamlar Herkezin Bayramı mübarek olsun öncelikle.
Bu gün bilgisayarımı windows 10 yaptım driverlarım tam + olarak realtek hd audio da indirdim ama hiçbiri olmuyor ses gelmiyor
ses sorunlarını gider diyorum ancak herhangi bir sorun bulmuyor bunu nasıl yapabilirim?
Driver Booster diyenleri raporluyorum driver booster indirmicem çünkü bilgisayarın içinden geçiyor
ses sorunlarını gider diyenleride raporlicağım 5 kere yaptım en az sorun bulmadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?