Win 10 Ses Sorunu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uzman Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Dostlarım Selamlar Herkezin Bayramı mübarek olsun öncelikle.
Bu gün bilgisayarımı windows 10 yaptım driverlarım tam + olarak realtek hd audio da indirdim ama hiçbiri olmuyor ses gelmiyor
ses sorunlarını gider diyorum ancak herhangi bir sorun bulmuyor bunu nasıl yapabilirim?
Driver Booster diyenleri raporluyorum driver booster indirmicem çünkü bilgisayarın içinden geçiyor
ses sorunlarını gider diyenleride raporlicağım 5 kere yaptım en az sorun bulmadı

Onaylı Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
Dostlarım Selamlar Herkezin Bayramı mübarek olsun öncelikle.
Bu gün bilgisayarımı windows 10 yaptım driverlarım tam + olarak realtek hd audio da indirdim ama hiçbiri olmuyor ses gelmiyor
ses sorunlarını gider diyorum ancak herhangi bir sorun bulmuyor bunu nasıl yapabilirim?
Driver Booster diyenleri raporluyorum driver booster indirmicem çünkü bilgisayarın içinden geçiyor
ses sorunlarını gider diyenleride raporlicağım 5 kere yaptım en az sorun bulmadı
1-2 gün önce bende win 10 a geçmiştim aynı şekilde araştırdım baya çok basit bir nedenden dolayı ses alamıyormuşum belki işine yarar.Formattan sonra ses yok olarak işaretliydi kırmızı yuvarak içindeki yer.
1.png

☆☆Her oyun bir gün hileyi tadacaktır☆☆
Griffin Premium
Ödüller
23
8 HİZMET YILI
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
dostum bunu deneyebilirsin anakartına göre sana nasıl sürücü yükleceğini belirliyor
bunu pcne kur pcni tarasın

Onaylı Üye
7 HİZMET YILI
Lanet bir sorun yani ben driverları güncelledim düzeldi laptopta tekrar format atmak zorunda kalmıştım
Post automatically merged:

aygıt yöneticisinden yapabilirsin sil yükle
aynen zorun yükeldiğin windows sürümünde olabilir update geldiyse bazen böyle durumlarla karşılaşabiliyor insan

Son düzenleme:
░▒▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▒░
Süper Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
Anakartınıza uyumlu olan driveri indirin. Örneğin ; "Realtek h310m audio driver"
Sonrasında windows mağazasından "realtek audio controller" indirip jak ayarlarını yapabilirsin arayüzü çok basit bi uygulama.

Uzman Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Uzman Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
dostum bunu deneyebilirsin anakartına göre sana nasıl sürücü yükleceğini belirliyor
deniyeceğim umarım olur dostum ya

Hepsi tikli gözüküyor dostum bir iki şeyde update var o da ekran kartı falan

Tiyana
Onaylı Üye
Ödüller
6
9 HİZMET YILI
bende de bu sorun vardı

bu videodakileri yaptıktan sonra düzeldi umarım sende de düzelir burdaki basit çözümü ama bende işe yaradı

Uzman Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
bende de bu sorun vardı

bu videodakileri yaptıktan sonra düzeldi umarım sende de düzelir burdaki basit çözümü ama bende işe yaradı
Arkadaşım yazdığım şeyi okusan bi sana zahmet öyle yorum yapsan çok güzel olurdu sorunları gider kısmından hiçbir sorunla karşılaşılmadı diyor

Merhaba, Burdakileri Yaptınız Mı ?

Yaptım kardeşim herşeyi yaptım

Uzman Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
bilgisayarının Yazılım sitesine girip Ordan destek alabilirsin yada Drivers cloud ile Tümünü güncelleyebilirsin.
deniyorum şu an umarım olur

bilgisayarının Yazılım sitesine girip Ordan destek alabilirsin yada Drivers cloud ile Tümünü güncelleyebilirsin.
Kanka bu programı anlamadımki bi tane siteye yönlendiriyor sitede bilgisayarımın özelliklerini falan söylüyor bunu bende biliyorum zaten

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...