abi bize headshot attınPerformansta konforda şuan en güncel olan sistem yani Windows 10 da var. Eğer çöp bir bilgisayarın varsa windows 7 de 10 dan daha iyi performans alırsın. Ama orta düzey veya üst düzey bilgisayarın varsa, en güncel sistem en iyi performansı + konforu verir. 2017 yılında win7 kullanmak mallık ve asalaklıktır.
Ek olarak windowsun en stabilize sürümü 8.1 dir. Windows 7 gibi eski ve çöp bir işletim sistemine milleti boş yere yöneltmeyin.
RAM YÜSELET BAK SİMDİK BENDE İKİ TANE 8GB LIK RAP VAR SENDE AL 100 TL DEN 2 TANE ETTİ 200 TL BEN TOPLADIM SİSTEMİ GİT ÇALIŞ KAZAN TOPLA COK BASIK ARKADSIM EKRAN KARTINA GELSEK DÜSÜK BÜKCELİ AMA EFSANA Bİ SİSTEM İSTERSEN GTX 920 UYGUN FİYAT AMA ASUS UNDA EKRAN KARTI COK GÜZEL ÖNERRİM MEHMET KARDESO WİNDOWS 10 DAN KAYNAKLANAN BİŞEY DEĞİL SENİN BİLGİSAYARIN FAZLA İYİ![]()
YAKINDA ZATEN Bİ PC TOPLİCAM BUNLA İDARE EDİYORUM 8 GB RAM YADA 16 GB RAM FALAN RYZEN İŞLEMCİ OLABİLİR EKRAN KARTIDA BÜYÜK İHTİMALLE 1060 FALAN OLABİLİR AMA 1080[NVİDİA] DE ALABİLİRİM MONİTÖR BANA ÇOK GEREK YOK ZATEN 1 TANE MONİTÖR ALİYİM YETER BİRAZ PAHALI OLABİLİR AMA OLSUN YAPICAZ BU ARADA TOPLİCAĞIM BİLGİSAYARA İŞLETİM SİSTEMİ ÖNEREBİLİRMİSİNİZ ??RAM YÜSELET BAK SİMDİK BENDE İKİ TANE 8GB LIK RAP VAR SENDE AL 100 TL DEN 2 TANE ETTİ 200 TL BEN TOPLADIM SİSTEMİ GİT ÇALIŞ KAZAN TOPLA COK BASIK ARKADSIM EKRAN KARTINA GELSEK DÜSÜK BÜKCELİ AMA EFSANA Bİ SİSTEM İSTERSEN GTX 920 UYGUN FİYAT AMA ASUS UNDA EKRAN KARTI COK GÜZEL ÖNERRİM MEHMET KARDES
Abi ben sana katılmıyorum abi window 10 kasmalar oluyo ama konforlu win 10 tamam ama abi senin ğc 16 gb sana windows 10 iyi performans alıyon bence win 7 daha güzel hic hata almıyon win 7 dide abi ben win 10 kulanıyodum hile de lm3 hatası büsürü hata alıyom ama win 7 hic hata almıyom iyi fps almak istiyosan win 7 daha iyiPerformansta konforda şuan en güncel olan sistem yani Windows 10 da var. Eğer çöp bir bilgisayarın varsa windows 7 de 10 dan daha iyi performans alırsın. Ama orta düzey veya üst düzey bilgisayarın varsa, en güncel sistem en iyi performansı + konforu verir. 2017 yılında win7 kullanmak mallık ve asalaklıktır.
Ek olarak windowsun en stabilize sürümü 8.1 dir. Windows 7 gibi eski ve çöp bir işletim sistemine milleti boş yere yöneltmeyin.