Kısa yolu var defender komple kapatma programı var tarayıcı da araştırırsanız bulursunuz.diğer tüm ayarları kapatmanız lazım. Kullanıcı denetim ayarları vs.
bilgisayarı yeniden başlat ve defenderı kapat hileyi açmaya çalış açmaya çalışırken sağ altta bir bildirim çıkacak defenderla ilgili onlara hiç tıklama tıklarsan tekrar aktive olur defender sadece oyununa gir oyna.win 11 defender da gerçek zamanlı korumayı kapatsam dahi hile açamıyorum neden?
defender control indir hepsini kapat. yoksa tekrar tekrar açılıyor.win 11 defender da gerçek zamanlı korumayı kapatsam dahi hile açamıyorum neden?
gameloopun hangi surumunu kullaniyorsun,win 11 defender da gerçek zamanlı korumayı kapatsam dahi hile açamıyorum neden?
bide defender kapatma programi var onu kullan ise yararwin 11 defender da gerçek zamanlı korumayı kapatsam dahi hile açamıyorum neden?
çözümü yok mu pekiwindows 11 22h2 21h1 sürümlerini desteklemiyor hileler
hayır maalesefçözümü yok mu peki
you can disable it from dex filesdefender control indir hepsini kapat. yoksa tekrar tekrar açılıyor.
hayır maalesef
its fixed but you must reach 50 messages to use it.you can disable it from dex files
Post automatically merged:
it can be posible