denedim buluyor ama kurunca yine aynı hatayı veriyorDriver boosterla sürücünü güncellemeyi denedinmi ?
Ekran kartı marka, model bilgilerini de konuya eklersen bilgili birisi çıkıp cevaplayabilir belki. Driver updater, identifier tarzı uygulamaların yararlı olacağını düşünmüştüm fakat zaten denemişsin.denedim buluyor ama kurunca yine aynı hatayı veriyor
geforce experienceyi denedim hata veriyorEkran kartı marka, model bilgilerini de konuya eklersen bilgili birisi çıkıp cevaplayabilir belki. Driver updater, identifier tarzı uygulamaların yararlı olacağını düşünmüştüm fakat zaten denemişsin.
kanka driver kurulmuyo ki denetim masası yok görüntü bağdaştırıcılarında microsoftlu bişeyler yazıyoSync’i Kapatın
AMD Radeon ekran kartında VSync’i kapatmak için yapmanız gerekenler;
NVIDIA ekran kartında VSync’i kapatmak için yapmanız gerekenler;
- Masaüstünde sağ tıklayıp “Amd Radeon Software“‘ye tıklayın.
- Burada “Oyun” sekmesine tıklayın.
- Burada “Dikey Yenilemeyi Bekle” seçeneğinin tikini kapatın.
- Bilgisayarınızda “NVIDIA Denetim Masası“‘nı açın.
- “3D Ayarlarını Yönet” sekmesine gelin.
- Buradan “Dikey Senkronizasyon” seçeneğini kapatın.
Windows update güncelmi hocamkanka driver kurulmuyo ki denetim masası yok görüntü bağdaştırıcılarında microsoftlu bişeyler yazıyo
en güncelini zaten nvidianın sitesinden indiriyom olmuyoWindowsun kendi sitesine girip oradan güncel driver arattırmayı dene birde hocam
windowsu güncelleyip dendim olmadı nvidia supporta yazdı zaten indirdiğim driver ı attı her şeyi dendim olmuyo en son kendim driver yazıcamWindows update kendisi o sürüme uygun driverları bulup kuruyor eğer windows bile bulamıyorsa ekran kartın belki de hiç o sürüme uygun driver yayınlamamıştır? sitede olabilecek en eski driverları arayıp kurmayı dene eğer official sitede yoksa diğer sitelerde ara o da olmuyorsa artık ne yapabileceğini bilmiyorum![]()
Hangi ekran kartını kullanıyorsun?Win 1709 da ekran kartı driverı kuramıyorum indirince windowsun bu sürümüyle uygun değildir diyo
rtx3050Hangi ekran kartını kullanıyorsun?
? win 10 win 7 win 11 var zatenindirirken işletim sistemini doğru sec dostum.