Win 7 den Win8.1 e geçme Yardım ??

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
10 HİZMET YILI
Benim Sorum Şu. Win7 32 bit 2gb ram bilgisayarım var .Bu bilgisayarı win8.1 yapmak istiyorum . İnternette araştırdım. Ve şuan win 8.1 pro indiriyorum. Ama bu win 8.1 setup u kurunca benim bilgisayarımda herhangi bir veri kaybı olurmu ? Mesela kişisel dosyalarım silinirmi ? uyumsuz olarak bir oyun gördü ve şuan o oyun bende gereksiz kıyıda köşede duruyor. 

Yani sorum şu.Bu win8.1 pro yüklemesi yaparsam kaç saate yüklenir kişisel dosyalarım (resim müzik oyun vb. ) silinirmi yoksa direk win7 silip win8 mi kurulur ? ( galiba yarı format deniyor bu olaya ) Kısa zamanda cevaplarsınız inşallah  :)

Onaylı Üye
10 HİZMET YILI
Format falan yapmıycam .İos uzantılı win8.1 pro yükleniyor Direk Setupdan kurmaya başlıycam İnternetten araştırdım böyle yüklüyorlardı

Enkaz altındayım canım belki başka baharlara
Ultra Üye
Ödüller
10
Sosyal
9 HİZMET YILI
Ben win10 gectim bi 2 saate oldu seninki kac saate olur bilmem onemli bisyin varsa yedegini al benimki bise olmadi ama sende belki silinir yani onemli bise varsa yedek al silinmesine karsi

Onaylı Üye
10 HİZMET YILI
Galiba yüklemeden önce seçenek sunuluyormuş .Silmek istemediğin öğeler gibi

DelPhoİ' Alıntı:
Ben win10 gectim bi 2 saate oldu seninki kac saate olur bilmem onemli bisyin varsa yedegini al benimki bise olmadi ama sende belki silinir yani onemli bise varsa yedek al silinmesine karsi

Sen win10 kurarken direk setup u mu çalıştırdın ? setup u kurunca direk yüklenirmi yoksa biosla falanda uğraşıcazmı ?

Onaylı Üye
10 HİZMET YILI
Biosu az cok biliyorumda ordan sıkıntı cıkarır dıye ugrasmıycam direk setupdan kurucam

Birde Geri yükleme noktaları siliniyormu ?

Słyszę, słyszę letni powiew.
Kurucu
Ödüller
25
10 HİZMET YILI
Silinip silinmemesinin biosla falan alakasi yok. Istersen dvd ye yukle iso dosyasini sonra biostsn dvd rooma öncelik ver, istersende usb den boot.yap ama sakin bilgisayardan setupu acip yukleme. Silinip silinmemesini ayarlamak icinde.kuruluma baslayinca sana iki secenek sunuyor birincisi windows sürümünü yükselt ikincisi özel yükleme. Ilk secenegi secersen isletim sisteminden bir sey silinmeden win8.1 e yukseliyor. Ikincisini secersen tam anlamiyla isletim sistemini verilerini silip yeniden yukluyor. Ama en saglikli secenek her zaman ikincisi. Önerim işe yarar dosyalarinizi yedekleyip tam format atmak cunki eger yukseltme yaparsaniz isletim sisteminizde bos yere agirlik yavaslik olucak

Onaylı Üye
10 HİZMET YILI
nader11ndeu' Alıntı:
Silinip silinmemesinin biosla falan alakasi yok. Istersen dvd ye yukle iso dosyasini sonra biostsn dvd rooma öncelik ver, istersende usb den boot.yap ama sakin bilgisayardan setupu acip yukleme. Silinip silinmemesini ayarlamak icinde.kuruluma baslayinca sana iki secenek sunuyor birincisi windows sürümünü yükselt ikincisi özel yükleme. Ilk secenegi secersen isletim sisteminden bir sey silinmeden win8.1 e yukseliyor. Ikincisini secersen tam anlamiyla isletim sistemini verilerini silip yeniden yukluyor. Ama en saglikli secenek her zaman ikincisi. Önerim işe yarar dosyalarinizi yedekleyip tam format atmak cunki eger yukseltme yaparsaniz isletim sisteminizde bos yere agirlik yavaslik olucak

Şimdi dosyalarımın silinmeden yükseltmek için ne yapmam lazım iso dosyasını acıp ordakı setup u mu yükleyeyim ?

(istersende usb den boot.yap ama sakin bilgisayardan setupu acip yukleme.)Bu cümle kafamı karıstırdı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...