Onaylı Üye
Youtubeden yardımcı videolar var onları izlemeni öneririm
gene bulamadım dur bakalım hayırlısıFlash format atıcaksan internetten win7 iso indirip usb ye atman gerekecek Windows 7 usb format yazarsan çıkar her yerde
emek vermişsin dostum saolunLaf olsun diye açılmış bir konuya benziyor ama link paylaşmak yasak mı serbest mi bilmediğimden kısaca anlatayım.
Öncelikle Wİn7 iso dosyası buluyoruz. (Youtube da çok detaylı videolar var)
Sonra rufus programı ile usb ye yazıyoruz. (Youtube da çok detaylı videolar var) bu noktada uefi yada eski sistemler falan var araştır. (Youtube da çok detaylı videolar var)
usb yi pc ye takıp pc yeniden başlatıyoruz. bios ekranından usb yi boot dan 1 alıp f10 yapıyoruz. (Youtube da çok detaylı videolar var)
flash bellekten yenıden baslıyor pc kuruluma. (Youtube da çok detaylı videolar var)
gerisi ileri ileri bi yerde özelleştirip c yi komple silip oraya kuruyoruz. (Youtube da çok detaylı videolar var)
Yani genel itibari ile (Youtube da çok detaylı videolar var) durumu olduğu için baştan savma bir tarif olduğunun farkındayım ama gerçekten (Youtube da çok detaylı videolar var)
Haa senin istediğin beni cesaretlendirin, ben yapabilir miyim ise, evet sende herkes de yapabilir. Çok kolay bozmaktan korkma herşeyin çaresi var.
ayn çıkar int illakiFlash format atıcaksan internetten win7 iso indirip usb ye atman gerekecek Windows 7 usb format yazarsan çıkar her yerde