win 7 format hakinda destek

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
Youtubeden yardımcı videolar var onları izlemeni öneririm

Süper Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
rufus veya benzeri programlarla flash belleğini format flashı haline getirebilirsin bu şekilde format atman mümkün

Everybody loves Müslüm Gürses
Banlı Üye
8 HİZMET YILI
Bir format CD'si veya usb ile kurulması gerekiyor.

Üye
7 HİZMET YILI
ıso yazman gerek vede pc baslarken boot menuden usb alman gerek cd yerıne

Peace at home peace in the world
Seçkin Üye
6 HİZMET YILI
internetten cok rahat bir şekilde win7 isosunu bulup rufusla usbye atarsan rahatca kurarsın win7 yi.

Onaylı Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
Laf olsun diye açılmış bir konuya benziyor ama link paylaşmak yasak mı serbest mi bilmediğimden kısaca anlatayım.
Öncelikle Wİn7 iso dosyası buluyoruz. (Youtube da çok detaylı videolar var)
Sonra rufus programı ile usb ye yazıyoruz. (Youtube da çok detaylı videolar var) bu noktada uefi yada eski sistemler falan var araştır. (Youtube da çok detaylı videolar var)
usb yi pc ye takıp pc yeniden başlatıyoruz. bios ekranından usb yi boot dan 1 alıp f10 yapıyoruz. (Youtube da çok detaylı videolar var)
flash bellekten yenıden baslıyor pc kuruluma. (Youtube da çok detaylı videolar var)
gerisi ileri ileri bi yerde özelleştirip c yi komple silip oraya kuruyoruz. (Youtube da çok detaylı videolar var)
Yani genel itibari ile (Youtube da çok detaylı videolar var) durumu olduğu için baştan savma bir tarif olduğunun farkındayım ama gerçekten (Youtube da çok detaylı videolar var)
Haa senin istediğin beni cesaretlendirin, ben yapabilir miyim ise, evet sende herkes de yapabilir. Çok kolay bozmaktan korkma herşeyin çaresi var.

Banlı Üye
6 HİZMET YILI
Flash format atıcaksan internetten win7 iso indirip usb ye atman gerekecek Windows 7 usb format yazarsan çıkar her yerde
gene bulamadım dur bakalım hayırlısı
Post automatically merged:

Laf olsun diye açılmış bir konuya benziyor ama link paylaşmak yasak mı serbest mi bilmediğimden kısaca anlatayım.
Öncelikle Wİn7 iso dosyası buluyoruz. (Youtube da çok detaylı videolar var)
Sonra rufus programı ile usb ye yazıyoruz. (Youtube da çok detaylı videolar var) bu noktada uefi yada eski sistemler falan var araştır. (Youtube da çok detaylı videolar var)
usb yi pc ye takıp pc yeniden başlatıyoruz. bios ekranından usb yi boot dan 1 alıp f10 yapıyoruz. (Youtube da çok detaylı videolar var)
flash bellekten yenıden baslıyor pc kuruluma. (Youtube da çok detaylı videolar var)
gerisi ileri ileri bi yerde özelleştirip c yi komple silip oraya kuruyoruz. (Youtube da çok detaylı videolar var)
Yani genel itibari ile (Youtube da çok detaylı videolar var) durumu olduğu için baştan savma bir tarif olduğunun farkındayım ama gerçekten (Youtube da çok detaylı videolar var)
Haa senin istediğin beni cesaretlendirin, ben yapabilir miyim ise, evet sende herkes de yapabilir. Çok kolay bozmaktan korkma herşeyin çaresi var.
emek vermişsin dostum saolun

Ultra Üye
Ödüller
10
7 HİZMET YILI
ISO inisr usbye yazdır sonra usbden başlat

Banlı Üye
6 HİZMET YILI
Kanka usb atcaksan boot etmen lazim ama kanka gerekli yerden videolarini izle tavsiyem
Post automatically merged:

Deamntoolsla iso dosyasini cslistrabilirsin bro

Son düzenleme:
Süper Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
reis şimdi bakdımda youtubede bunla alakalı cok vıdeo var ben burda anlatırsam veya lınk atarsam sıkıtnı olabılır bence youtubeden ızleyıp yapabılırsın daha ıyı anlarsın.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...