win 7 kulaniyorum oyunlarda problem oluyor kasiyor cozum?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
win 7 kulaniyorum usta surekli kasiyor neden kaynaklanir bilgisi olan varmi 64 bit 4 gb rem hata veriyor oyunlarda

Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Dostum artık Windows 7 lerde birçok sorun oluşmaya başladı bir an önce Windows 10 a geçmeni öneririm.
yakında windows 7 devride bitecek bu arada

Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Bilgisayar dediğin 4 gb ram ile bir bütün oluşturmuyor işin ekran kartı işlemci tarafı da var. Yeni oyunları açamayabilirsin o ram miktarı ile. Ayrıca yeni nesil oyunlar yüksek sistem ile beraber win10 gerektiriyor, win 7 tıpkı xp gibi tarih olabilir yakın zamanda.

Seçkin Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
ekran kartı üreticileri ve oyun üreticileri artık windows 7 den desteği kesti kesecek hatta çoğu oyun windows 7 de oynanmıyor artık bunun sebebi windows un desteği kesmesi bu sebep yüzünden bilgisayarında ssd var ise kesinlikle windows 10 a geçmeni öneririm yoksa da 120gb lık bir ssd alıp windows 10 a geç derim bu kasmayı düzeltmenin tek yolu işletim sistemini yükseltip ekran kartı driverlarını güncellemen ve oyunların windows 10 a daha optimize olması ile çözebilirsin

Seçkin Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
Reis windows 10 64bit pro kuruyosun, kasma donma minimuma iniyor ama 1909 sürümünü kurman gerek. Sonrasında driverlerini kurmayı unutmazsan %100 hız aşırtması olur.

Seçkin Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
Windows 7 artık tarih oldu, eski performansı yok oldu.
Güvenlik güncellemesi bile alamıyor artık vasat.

Windows 10 a geçmeni tavsiye ederim performans artışını kendi gözlerin ile göreceksin.

En kötü savaş bildiğin ve hissettiğin arasındadır
Süper Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
Windows 7 artık sürümden kalktığı için oyun olsun yeni güncellemeler olsun oyunlar olsun artık hiç bir şekilde desteklemiyor o yüzden kasabilir bilgisayarını windows 10 yapabiliyorsan öyle yapmanı tavsiye ederim :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...