Win 8 GB hatası

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Banlı Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Arkadaşlar payday2 adlı oyunu indiriyorum sürekli aynı yazı çıkıyor bi süre sonra sonlara geldiğinde yetersiz gb alanı dıyor 52gb istiyor ben bi disk ekledim pc ye 92gb bos alan vardı payday2 de 40gb lik mi ne yer istiyodu simdi ise 50gb bos alan istiyor o nası oluyor bi yardım edin steamapps den payday ın olduğu dosyayı açtığımda boş gözüküyor nasıl düzelticem

Ekli dosyalar

• Adsız.png
    Adsız.png
    192 KB · Görüntüleme: 39
HayvanSever
Süper Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
Steam bazen sıkıştırılmış olarak yükleme yapıyor.Kurulum yaptıktan sonra da daha fazla alan kaplayabiliyor.Ama 92 yetmesi lazım başka diskin varsa ona yüklemeyi dene donanımsal arıza olabilir.

• Konuyu başlatan
  • Yasaklandı
Banlı Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Steam bazen sıkıştırılmış olarak yükleme yapıyor.Kurulum yaptıktan sonra da daha fazla alan kaplayabiliyor.Ama 92 yetmesi lazım başka diskin varsa ona yüklemeyi dene donanımsal arıza olabilir.
bu hata yuzunden 2 disk doldu zaten birindede yer yok pisman oldum bu oyunu indirdiğime

• Konuyu başlatan
  • Yasaklandı
Banlı Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
suan sadece payday2 sildim ve sadece suan 50gb gitti yaklaşık 30dk var diyor hala

Ey yüce yaradan bana fantastik bir hayat yaşattın.
Emektar Üye
Ödüller
18
10 HİZMET YILI
oyunu tamamen kaldır ve yüklemeye tekrar başlarken o yeni taktığın hard diski seçebilirsin tabi ondan önce yeni taktığın hard diski biçimlendirip temizlersen daha iyi olur tabi içinde önemli bir şey yoksa.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...