Onaylı Üye
kesinlikle win 7 kur
Windows 10'da çok fazla arka plan hizmeti çalışıyor windows 8de daha az dolayısıyla evet performans sağlayacaktırwin 10 kullanıyorum fakat artık günden güne pc iyice yavaşlamaya başladı chrome da herhangi bir sekme açılırken uzun süre beklemek zorunda kalıyorum oyunlardan bahsetmiyorum bile win10 silip win8 kursam performans artışı olur mu?
i3-6100U işlemci
nvidia 920a bütünleşik ekran kartı
4 gb ram 1333mhz
hocam win 7 ultimate 64 bit kurarsan gayet stabil ve kararlı çalışırwin 10 kullanıyorum fakat artık günden güne pc iyice yavaşlamaya başladı chrome da herhangi bir sekme açılırken uzun süre beklemek zorunda kalıyorum oyunlardan bahsetmiyorum bile win10 silip win8 kursam performans artışı olur mu?
i3-6100U işlemci
4 gb ram 1333mhz
hocam win 7 ultimate hem stabil hem de kararlı bir sistem. sistem downgrade edeceksen win 7 ulti yüklemeni öneririmwin 10 kullanıyorum fakat artık günden güne pc iyice yavaşlamaya başladı chrome da herhangi bir sekme açılırken uzun süre beklemek zorunda kalıyorum oyunlardan bahsetmiyorum bile win10 silip win8 kursam performans artışı olur mu?
i3-6100U işlemci
4 gb ram 1333mhz
ram in zaten windows 10 a uyumlu değil win8 de daha iyi performans alırsın.win 10 kullanıyorum fakat artık günden güne pc iyice yavaşlamaya başladı chrome da herhangi bir sekme açılırken uzun süre beklemek zorunda kalıyorum oyunlardan bahsetmiyorum bile win10 silip win8 kursam performans artışı olur mu?
i3-6100U işlemci
4 gb ram 1333mhz