gpedit.msc yi bulmuyor
- Windows +R tuşuna basıp gpedit.msc yazıp enter'a tıklayalım.
- Yerel bilgisayar ilkesi>> Yönetim Şablonları>>Windows Bileşenleri>>Windows Defender kısmına gidin
- Sol kısımda Windows Defender'a tıkladıktan sonra sağ kısımda grup ilkelerini görüceksiniz burada ''Windows Defender'ı devre dışı bırak ilkesi seçili ise kaldırın
alpemix varmı baglanayımgpedit.msc yi bulmuyor
windows bileşenlerrine tıkladım ama win defender yok
- Yerel bilgisayar ilkesi>> Yönetim Şablonları>>Windows Bileşenleri>>Windows Defender kısmına gidin
- Sol kısımda Windows Defender'a tıkladıktan sonra sağ kısımda grup ilkelerini görüceksiniz burada ''Windows Defender'ı devre dışı bırak ilkesi seçili ise kaldırın
Reis 2 buçuk saattir tarıyor 26 tane bisey buldu kaç saat sürer acabasağlam bir trojan yemişsin malwarebytes kullanarak bir tarat bilgisayarını
Bitene kadar bekle bra malwarwbytesın programı olan adw clenaeri de indir bu senin pc nde ve kullandigin intetnet tarayicinda bulunan butun virusleri temizlerReis 2 buçuk saattir tarıyor 26 tane bisey buldu kaç saat sürer acaba
bitti 4 buçuk saat oldu ve 36 tane buldu karantınaya alıp sildim ama yıne aynı hata defender açılmıyor bu uygulama grup ilkesi tarafından devre dışı bırakıldı diyorBitene kadar bekle bra malwarwbytesın programı olan adw clenaeri de indir bu senin pc nde ve kullandigin intetnet tarayicinda bulunan butun virusleri temizler
gpedit.msc yi bilgisayarın bulmuyorsa windows verionundan kaynaklanıyordur windows 10 pro ya yükseltmeyi dene single language version kullanıyorsan gpedit.msc gözükmeyecektir. tabiki kendinde internetten indirebilirsin ama bazı grup seçenekleri malesef o zaman gözükmüyor en sağlıklısı windows 10 proya yükseltmen olacaktırgpedit.msc yi bulmuyor