win10 20h2 sürümünün iso dosyasını nerden indirebilirim?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uzman Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
ben sadece valo hilesinde örnek verdim 20h2 sürümüne kadar o hileyi kullanabilirsin ama 21h2 sürümünü yükleyip valo hilesi kullanamaya kalkma
ahhh be bu hiç iyi olmadı çünki daha geçen güncellemesini yaptı şuan baktım ve benim sürüm windows 10 pro 21h1 sürümüymüş

☆☆Her oyun bir gün hileyi tadacaktır☆☆
Griffin Premium
Ödüller
23
8 HİZMET YILI
bizim arkadaş kurdu valorant oynadı durmadan başına sorunlar çıktı bizde diyorduk neden sorunlu teşekkür ederim bende geçeyi düşünüyordum bu şekilde geçmem :D
arkadaşımın yeni aldığı pc'yi bile win 10 1909 sürümü kurduk
biliyorsunuz yeni bir pc alımında win 10 pro sürümü için dünya kadar para isteniyor en basit yolu freedos alıp kendin win 10 kurduğunda kat be kat kara geçiyorsun
Post automatically merged:

ahhh be bu hiç iyi olmadı çünki daha geçen güncellemesini yaptı şuan baktım ve benim sürüm windows 10 pro 21h1 sürümüymüş
valo hilesi kullanamıyorsun demek oluyor
win 10 1909 2019 versiyonunu indirip bir daha güncelleme almamak üzere güncellemelerini ve güvenlik duvarını kapat mis gibi giderrrrrr 1909 sürümü :)

Ölsemde davamız kalmaz yarım
Uzman Üye
Ödüller
6
5 HİZMET YILI
Eğer ram'in yeterliyse windows 10 çok fazlasıyla ram kullanıyor microsoft'un kendi sitesinde iso dosyası mevcut sürümünü tam bende bilmiyorum fakat bakabilirsin format usb'si oluşturmak için de rufus kullanmanı tavsiye ederim

Süper Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
Win10'un orjinal sitesinden media creation tool indirip iso formatında indirebilirsin win'u daha sonra rufus isimli program ile NTFS UEFI formatında usbye yaz ve biostan çalıştırma seçeneklerinden usbyi seç

Onaylı Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
googleye yaz rufusla kurman gerekiyor fazla bilgi sahibi değilsen youtub'da felan çok geniş ve kapsamlı anlatımlar mevcut kolaylıkla yapabilirsin

ʟɪғᴇ ɪs ᴛᴏᴏ sʜᴏʀᴛ ᴛᴏ ʜᴏʟᴅ ɢʀᴜᴅɢᴇs
Süper Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Kral bence kurma pcyi yavaşlatırsın ama çok istiyosan yaz googlea indir

Seçkin Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
ben o güncellemeyi attığımda bazı oyunları açamadım aga haberin olsun sonra eski sürüme geri dönmüştüm

Seçkin Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
sistem geriksenimlerin karşılıyorsa win 11 kur dene

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...