- Yasaklandı
gerekmez knksadece c diskine format atıcam kurtarma bölümüde var o ne oluyor onuda biçimlendireyimmi c diskindeki herşeyin silinmesini istiyorum
niye gerekmezgerekmez knk
yeni bölüm oluşturma ne oluyor birde silipte yeni bölüm oluşturmak daha mı iyiKurtarma olan yere dokunmana gerek yok dostum format atacağın diski biçimlendir ve windows kuracağın yeri seçerek ilerleyebilirsin.
Silip yeni bölüm oluşturmak daha iyi dostum yeni bölüm Format atacağın diski bölmene yardımcı olur. atıyorum 500 gb ssd kullanıyosun 250 sini windows için kullanmaya ayırıp geri kalanını ihtiyaçların için ayırabilirsin. yeni bölüm bu işe yarior dostum.yeni bölüm oluşturma ne oluyor birde silipte yeni bölüm oluşturmak daha mı iyi
sil yapıp yeni yapcaksınsadece c diskine format atıcam kurtarma bölümüde var o ne oluyor onuda biçimlendireyimmi c diskindeki herşeyin silinmesini istiyorum
gerekmez knk da sana kalmış ayrıca özele bakar mısın rica etsem?sadece c diskine format atıcam kurtarma bölümüde var o ne oluyor onuda biçimlendireyimmi c diskindeki herşeyin silinmesini istiyorum