Win10 sürekli %90 üzeri disk kullanımı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
New Thang
Onaylı Üye
Ödüller
5
10 HİZMET YILI
Evet başlıkta da açıkladığım gibi win10 kullanıyorum ve resimde gördüğünüz gibi
WIGXZe.png

win tuşuna basıp arama yaptığımda bile %100 e çıkıyor bi anda, resimde lol açık ondan dolayı belki donuyordur diyebilirsiniz ama değil çünkü arka planda birşey açık değilken bile oluyor bu durum, sistem özelliklerimi alta yazıyorum
İşlemci Intel(R) Core(TM) i5-4210U CPU @ 1.70GHz 2.40GHz
Ekran Kartı Nvidia GeForce 840M
Ayrıca Yerel Disk C: 441GG ( 23GB boş yer kalmış) Yerel Disk D: 488GB (388GB boş yer) bu şekilde 2'ye ayrılmış disk var

Seçkin Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
knk youtubeden bak bununla alakalı çok video var

Onaylı Üye
7 HİZMET YILI
Mekanik disklerde zamanla plak ve okuyucu kafalarda yıpranma olur bu da hard diskler de ısınma ve yavaş okumaya neden olur. günümüz teknolojilerinde SSD ye geçmeniz faydalı olacaktır.

Süper Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
Windows arama hizmetini kapatın olmaz ise disk temizleme yada disk denetimi yapın. Olmaz ise SSD şart :)

New Thang
Onaylı Üye
Ödüller
5
10 HİZMET YILI
yazdıklarınız için teşekkürler. Laptop olduğu için SSD takmalık yer yok( sorun bu değil DVD-CD girşi yerine uyan bi zımbırtıyla SSD takılabiliyor). Hadi yeri geçtim şuan ssd alacak bi imkanım yok bilgisaaradan daha önemli işlere harcama yapmam gerekebilir.Bu durum bilgisayara zarar vermiyorsa şuan ihtiyacım yok. Sizce bu bilgisayara zarar verir mi ? Pek sanmıyorum ama yine de sormak istedim. Teşekkürler tekrar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...