yok formata gerek yok denetim masası program kaldıra tııklayıp sag yukarda yüklü güncellemeler var ordan sürümü bulup sılmen yeterli oluyortek çözüm format diye biliyorum
yok kaldırdım hepsini hala 22h2 ordakiler sanırım 22h2 nin sonradan gelen eklentileri format atarken de 21h2 nasıl kurucam bilmiyorum eski sürüm mü bulmam lazım acabayok formata gerek yok denetim masası program kaldıra tııklayıp sag yukarda yüklü güncellemeler var ordan sürümü bulup sılmen yeterli oluyor
tam olarak okadarını bılmıyorum ama şöyle aynı sıkımtı bendede oldu ben dedıgım gıbı yaptım herhangı bır sıkıntı olmadı ama senin gamlopp ka. 32 m. 64 müyok kaldırdım hepsini hala 22h2 ordakiler sanırım 22h2 nin sonradan gelen eklentileri format atarken de 21h2 nasıl kurucam bilmiyorum eski sürüm mü bulmam lazım acaba
32tam olarak okadarını bılmıyorum ama şöyle aynı sıkımtı bendede oldu ben dedıgım gıbı yaptım herhangı bır sıkıntı olmadı ama senin gamlopp ka. 32 m. 64 mü
bilmiyorum moderatör öyle dedibenım suan 22h2 ama bı sıkıntı yasatmıyor sadece 64 bıt yaparsam hıle gorunmuyoır