Onaylı Üye
windows10 kullanıyorum şuan 11 geçmek mantıklımı performans düşürüyor diyenler falan var doğrumu bu bilgi
evet doğru win 10 da kalabilrisin win 10 pro en ideali bence
Hile açısından çöp, sürekli mavi ekran veriyor ama konfor açısından mükemmel.windows10 kullanıyorum şuan 11 geçmek mantıklımı performans düşürüyor diyenler falan var doğrumu bu bilgi
Windows 11 hakkında henüz yeterli veri olmadığından, performans konusunda kesin bir değerlendirme yapmak zor. Ancak, Microsoft tarafından yapılan açıklamalara göre, Windows 11 daha hızlı ve daha verimli çalışacak şekilde tasarlanmıştır. Bu nedenle, Windows 11'e geçmek, performans açısından avantajlı olabilir.windows10 kullanıyorum şuan 11 geçmek mantıklımı performans düşürüyor diyenler falan var doğrumu bu bilgi
pc n güçlü ise bekleme geç daha fazla olanağı var, eğer güçlü değilse geçme.windows10 kullanıyorum şuan 11 geçmek mantıklımı performans düşürüyor diyenler falan var doğrumu bu bilgi
knk sistem gereksinimleri daha fazla ve sistemin gerçekten aşırı üst düzeyse geç ama benim tavsiyem oyun felan oynuyorsan fps'in düşer hiç denemewindows10 kullanıyorum şuan 11 geçmek mantıklımı performans düşürüyor diyenler falan var doğrumu bu bilgi