Bilgisayarı zar zor ayakta tutuyorum ya ondan sormuştum win10 a geçersem ekran kartı olsun bayagı bi zorlancak 7-8 senelik makina fakat özellik olarak gayet güzel lol de 120 fps üstü pubg lite de 60-70 fps alıyorum ama ekran kartı her an yanabilir.Win7'yi yükseltmenizi öneririm. Bildiğiniz gibi yeni çıkan oyunlar Win 7'yi desteklemiyor artık örneğin Valorant. Hilenin çalışmaması da bundan kaynaklı olabilir. Yani Win 8 ya da 10'a geçmeniz sizin yararınıza olur.
win10 olması gerekiyorLite hilesi win7 de hiç mi çalışmıyor? yarımcı olursanız sevinirim
ahh ah keşke yükseltebilsem bilgisayarı biraz daha rahatlatayım diye ssd aldımwi10 a yükselt , dostum win7 mi kaldı![]()
EyvAllah teşekkür ederim istediğim cevap buyduyok aga hiç çalışmaz
EyvAllah teşekkür ederim istediğim cevap buydu![]()
wın 7 de çalışmaz malesef,wın 10 home tavsiye ederim,bütçen varsa 2. el 2gb ekran kartı tak ,sorunun çözülür diye düşünüyorum,iyi forumlar..Lite hilesi win7 de hiç mi çalışmıyor? yarımcı olursanız sevinirim
upgrade it to win 10 sir it will not work on your current OS versionLite cheat doesn't work on win7 at all? I would be glad if you become a halfman
Bazen işletim sistemleri iizn vermiyor windows 10 yükseltmeni tavsiye ederimLite hilesi win7 de hiç mi çalışmıyor? yarımcı olursanız sevinirim