Onaylı Üye
böyle ibr sorun alıyorum yardımcı olabilir misiniz ?
bunu indirmiştim dostumBağlantıları görmek için lütfen Giriş Yapöncelikle bunu bi indir.
güvenlik duvarını kapat öyle bir dene
kusura bakma biraz geç oldu eskiden win 10 kullanıyordum ancak bilgisayarım patates bilgisayar olduğu için win 7 ye geri düşmek zorunda kaldım net framework güncel ekran kartı driverleri de güncel çünkü daha yeni format atmıştım bilgisayara hepsinin son sürümünü yüklemek zorundaydım siteden yükleye tıkladıktan sonra oluyor bu aradaBu sorunu alıyorsun ama biraz daha detaylı anlatırmısın. Oyuna girince mi oluyor yoksa direk siteden yükle ye tıkladıktan sonra mı nasıl oluyor tam olarak. Yardım etmek için soruyorum. Bide ekran kartı driverların vs. güncel mi baktınmı. Bide şunu ekliyim. Bazen win7 de çalışmıyor olabiliyor bunun sorunu uyumluluk vs. de olabilir bir denemeni tavsiye ederim. Aynı zamanda net framework 4.0 ı da bir güncelle. Yorumunu bekliyorum merak ettim çözülecekmi.
evet önceden çalışıyordu güvenlik duvarları falan hepsi kapalıdaha onceden calısıyormuydu win 7 de ?
Post automatically merged:
güvenlik duvarını ve herhangi virüs programı varsa kapat belki acık bırakmıssındır.
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yapöncelikle bunu bi indir.
güvenlik duvarını kapat öyle bir dene