Wind Sharp Zoom hack nasıl açılır

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hayallerde yaşanabilseydi güzeldi
Seçkin Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
activator orda zoom hack yazar odan ayarı nı seçip yapabilrisin her mac yeniden yapman lazım aga bu arad sc ban atmıyorumu artık

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
Maalesef evet direk ban yiyoruz 24-48 saat arasında bir oyun oynaman yeterli

Onaylı Üye
9 HİZMET YILI
zoom hack aşırı tehlikeli ban yeme ihtimalin %90 artıyor ben senin yerinde olsam açmam açarsamda 5-10 seviyelik hesaplarda açarım

Yaralarım vücudumda değil ruhumda
Süper Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Zoom hack devre dışı.Biri demiş ki zoom hack açarsan %90 ban yersin.Ben lazyde 6 ay zoom hack- skın hack-evade full hıgt-göstere göstere cassı-vayne kog maw gibi adı scrıpte cıkmıs sampıyonlarla master a kastım.O hesap hala ban yemedi.Yeni itemelrin geldiği yamadan sonra herkez ban yiyince o hesaplara girmedim.Şuan yeni hesapta açıp hergün ban yiyorum.Çünkü scripte üye ye düşürdüler.Oyuna gelip memoryhackers mı açtın hile hile diyen onun bunun çocukları yüzüne hile fix yedi.Artık sistem algılıyor naparsan yap günlük ban.Hem hile açıpta karşısındaki hileden dayak yiyip site adı verenler oynasın şimdi.

Uzman Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Zoom hack devre dışı.Biri demiş ki zoom hack açarsan %90 ban yersin.Ben lazyde 6 ay zoom hack- skın hack-evade full hıgt-göstere göstere cassı-vayne kog maw gibi adı scrıpte cıkmıs sampıyonlarla master a kastım.O hesap hala ban yemedi.Yeni itemelrin geldiği yamadan sonra herkez ban yiyince o hesaplara girmedim.Şuan yeni hesapta açıp hergün ban yiyorum.Çünkü scripte üye ye düşürdüler.Oyuna gelip memoryhackers mı açtın hile hile diyen onun bunun çocukları yüzüne hile fix yedi.Artık sistem algılıyor naparsan yap günlük ban.Hem hile açıpta karşısındaki hileden dayak yiyip site adı verenler oynasın şimdi.
Gardaşım ağzından bal akıyor bunu heryerde dile getiriyorm bende anlamıyolar sorun üye olmaktan kaynaklı zaten herkes paylaştığı için ban yiyolar sonra niye yedim cart curt

ERROR PROBLEM FIXER
Support
Ödüller
20
Sosyal
7 HİZMET YILI
find on menu zoom option when u see enable it set setting ur zoom and scroll ur mouse up and down u see zoom increase or decrease

Süper Üye
Ödüller
6
9 HİZMET YILI
activatör de launch diyip girebilmen lazım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...