Uzman Üye
Ne alaka yorum kasmak için şöyle boş yorumlar atmayın artık script kullanıyosun kardeşim manuel atıcaksan scriptsiz oynarsın zaten boşuna niye vaktini banlanıcak bir hesaba harcıyasın.r yi manuel yap knk
atmıyor demiştim brom dikkat etmemişsinkardeşim adam r yi oto atıyo demiş ne dim he malmısın r yi manuel al dedim malmısın
tam olarak nerde var ?awaraness damage drawer kapat
tam olarak nerde var ?awaraness damage drawer kapat
awaraness yazısına tıkla en üstte damage drawer diyor kapat hepsiniatmıyor demiştim brom dikkat etmemişsin
Post automatically merged:
tam olarak nerde var ?
Post automatically merged:
tam olarak nerde var ?
aga onu kapattım ama duruyoawaraness yazısına tıkla en üstte damage drawer diyor kapat hepsini
kapattığım halde böyle o can barının yanındaki turuncu şeyi kapatmak istiyorum ve pyke ultisi tarzında belli canın altında olanlara tek atan ultileri otomatik kullanmıyor birde kolay kolay doge atmıyorawaraness yazısına tıkla en üstte damage drawer diyor kapat hepsini
dediğim yeri kapatınca gidiyo zaten sende niye öyle bilmiyorumaga onu kapattım ama duruyo
kapattığım halde böyle o can barının yanındaki turuncu şeyi kapatmak istiyorum ve pyke ultisi tarzında belli canın altında olanlara tek atan ultileri otomatik kullanmıyor birde kolay kolay doge atmıyor
Ekli dosyayı görüntüle 51742
peki ulti leri nasıl ayarlayabilrimdediğim yeri kapatınca gidiyo zaten sende niye öyle bilmiyorum
nasıl ayarlarımdan kastın belli bi cana gelince atmasıysa can değerlerini ayarlabiliyo olman lazım mesela yasuo da öylepeki ulti leri nasıl ayarlayabilrim
mesela pyke ultisi belli can vary kırmızı oluyor fln o canın altına gelince direkt atması tarzındanasıl ayarlarımdan kastın belli bi cana gelince atmasıysa can değerlerini ayarlabiliyo olman lazım mesela yasuo da öyle
onun hakkında bilgim yok otomatiğe ayarlanmış olabilir belki bogaripper dosyasını sil varsa o yüzden de olabilir belki orbwalking çalışmıyomuş bazenmesela pyke ultisi belli can vary kırmızı oluyor fln o canın altına gelince direkt atması tarzında
otomatiğe ayarlamak mı lazım yanionun hakkında bilgim yok otomatiğe ayarlanmış olabilir belki bogaripper dosyasını sil varsa o yüzden de olabilir belki orbwalking çalışmıyomuş bazen
Bişe sorcağım mesela bu hileyi indirdim lux aldım luxtaki bütün q ları tuttura bilecekmiyimonun hakkında bilgim yok otomatiğe ayarlanmış olabilir belki bogaripper dosyasını sil varsa o yüzden de olabilir belki orbwalking çalışmıyomuş bazen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?