Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Aslında bu kullanım amacına göre tercih meselesi. Şahsen ben bireysel kullanıcı olduğum için kolaylığından ve alışılmışlıktan dolayı windows tercih ediyorum. Linux bana karışık geliyor ayrıca genellikle yazılım avantajları olduğu için yazılımcı ve şirketlerin kullandığını biliyorum.
Daha detaylı bir konu forumda vardı @aemrexxd arkadaşımız uzun uzun bir argüman paylaşmış. Daha profesyonel bir bakış açışı edinmek istersen diye aşağıya konu linkini de bırakıyorum.
Linux bana biraz karışık geldiği için Windows kullanıyorum hem oyun felan oynadığım için windows daha iyi Linux yazılım tarzı işlerde kullanılıyor genelde böyle bi planın yoksa windows daha iyi.
Dostum eğer oyun ve yazılımla uğraşıyorsan windows kurup VirtualBox tarzı programlar ile sanal makine linux kurabilir veya bilgisayarına 2 işletim sistemi birden kurabilirsin.