Çözüldü Windows 0xC004F074 hatası

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Süper Üye
Ödüller
8
6 HİZMET YILI
arkadaslar öncelıkle windows baslıgını bulamadım konu açmak ıcın o yuzden buraya yazıyrum. ''0xC004F074 Yazılım Lisans Hizmeti bilgisayarın etkinleştirilemediğini raporladı. Hiçbir Anahtar Yönetimi Hizmeti'yle (KMS) bağlantı kurulamadı. Ek bilgi için lütfen Uygulama Olay Günlüğü'ne bakın.'' bilgisayarda windows etkinleştirmek isterken böyle bir sorun çıkıyor. internette videlara baktım ama fayda etmedı bilenler bi yardımcı olursa sevinirim

Çözüm
Öncelikle CMD'yi yönetici olarak çalıştırıp sfc /scannow komutunu çalıştırın. Herhangi bir hata çıkarsa kendisi düzeltecektir.
Arama kısmına "Hizmetler" yazıp açılan pencereden "Windows Lisans Yöneticisi" hizmetini bulup çift tıklayın.
Başlangıç türü "Elle" ise bunu "Otomatik" olarak değiştirip bilgisayarı yeniden başlatın.

Sorun devam ederse bana ulaşın.
Fire obey Ice
Seçkin Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
Öncelikle CMD'yi yönetici olarak çalıştırıp sfc /scannow komutunu çalıştırın. Herhangi bir hata çıkarsa kendisi düzeltecektir.
Arama kısmına "Hizmetler" yazıp açılan pencereden "Windows Lisans Yöneticisi" hizmetini bulup çift tıklayın.
Başlangıç türü "Elle" ise bunu "Otomatik" olarak değiştirip bilgisayarı yeniden başlatın.

Çözüm
Süper Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
windows orjinal mi değil mi. ve windows sürümün ne ona göre sana ne yapacağını yazayım

Süper Üye
Ödüller
8
6 HİZMET YILI

reis dediğini yaptım etkinleştir yazısı falan kayboldu ama ayarlarda etkın gözukmuyor . videodakılerde orda da etkın gozukuyordu? çok teşekkür ederim bu arada

Fire obey Ice
Seçkin Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
reis dediğini yaptım etkinleştir yazısı falan kayboldu ama ayarlarda etkın gözukmuyor . videodakılerde orda da etkın gozukuyordu? çok teşekkür ederim bu arada
Söz konusu hata artık çıkmıyor ama sanırım değil mi? Etkinleştirmek için ne kullandınız orijinal key dosyası mı yoksa korsan yazılım mı?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...