Microsoft'un Media Creation Tool undan bahsediyorsan o sadece güncel sürümü indirmene izin veriyor yani 20h2 sürümünü bu yüzden bu siteyi kullanıyoruz, aynı zamanda bende yıllardır kullanırım ve herhangi bir sorunla karşılaşmadım keza forumdaki arkadaşlarımızdan bazıları bu yöntemle yaptılar zaten.dostum o siteden hangi isoyu indirdiğiysem 10/3 bozuk çıktı
Media Creation Tools ile alın isoyu bence
Format atarken diski sıfırlarsanız veri kaybınız olur fakat kurulum ekranında Upgrade(Yükselt) seçeneğini kullanırsanız veri kaybınız olmayabilir ama emin değilim çünkü daha düşük bir versiyona geçiş yapıyorsunuz bazı özellikler tam anlamıyla çalışmayabilir. yine de en sağlıklısı temiz bir windows 10 kurulumu olucaktır.setup olarak kursak 20h2den 1809a geçişte veri kaybımız olurmu
Dostum başlatdan arama bölümüne ' winver ' yaz çıkan şeyi aç sol üstte yazar sürümün.bende yeni windows 10 geçtim sürümüne nerden bakılıyor bilginiz varmı ?
UEFI her anakart desteklemeyebilir bu yüzden konuda ona açıklık getirdim.Dostum başlatdan arama bölümüne ' winver ' yaz çıkan şeyi aç sol üstte yazar sürümün.
ayrıca çoğu kişi hile için sürüm değiştirmek zorunda sağ olun yararlı olmuş ama usb bölümünü 'UEFI ' dan yapmanızı tavsiye ederim
sanırsam öyle bir şeyde olması gerekiyordu yanlış bilmiyorsam direk indirip kuruyorsun usb ile işin olmuyorsetuplu şekilde kurarsam sıkıntı olurmu illa usbyemi yükleyip uefimi kurmam gerek biostan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?