Windows 10 1909 Sürüm Güncelleme

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Signed by CrazueLz
Seçkin Üye
7 HİZMET YILI
Windows 10 işletim sistemimde 1809 versiyon kurulu. Windows Update üzerinden 1909 sürümünü indirdikten sonra kuruluma geçtiğimde hata alıyorum. Bu sürümü manuel şekilde yükleme şansım var mı?

zG1t0e.png

Onaylı Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
bende bir ara aynı sorunu almıştım bilgisayarcı halletmişti bana

Signed by CrazueLz
Seçkin Üye
7 HİZMET YILI
Bilgisayarcı format atacaktır o yüzden pek götürme taraftarı değilim. Başka konuyla alakalı bilgisi olan var mı?

Onaylı Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
Bilgisayarcı format atacaktır o yüzden pek götürme taraftarı değilim. Başka konuyla alakalı bilgisi olan var mı?
Dostum sende format at. Format atarken yükseltmeyi seç kurulu programların, dosyaların aynı kalsın sadece sürüm yükselmiş olur.

Signed by CrazueLz
Seçkin Üye
7 HİZMET YILI
Dostum sende format at. Format atarken yükseltmeyi seç kurulu programların, dosyaların aynı kalsın sadece sürüm yükselmiş olur.
Bu işlemi yapmak için elimde halihazırda sürümü manuel şekilde yükleyebilmem için bir paket olması gerekiyor ve ben buna ulaşamadım ne yazık ki. Gördüğüm yöntemler hep yazılım üzerinden ya da Win Update üzerinden. Format üzerinden manuel yapacak paket elimde yok.

Ultra Üye
Ödüller
8
6 HİZMET YILI
manuel bir şekilde yükleme şansın var windowsun kendi sitesinde iso lar var indirip USB e at sonra biçimlendir internette ve youtubede videolarını bulabilirsin.
biçimlendirdikten sonra pc restart at ve biosu aç bilmiyorsan internette gene var
biosdan usb ile birşey ayarlıyorsun ve kaydedip çıkıyorsun ardında kurulum ekranı geliyor ve kuruyorsun olay bu kadar basit tüm anlattıklarım youtubede mevcut.

Signed by CrazueLz
Seçkin Üye
7 HİZMET YILI
manuel bir şekilde yükleme şansın var windowsun kendi sitesinde iso lar var indirip USB e at sonra biçimlendir internette ve youtubede videolarını bulabilirsin.
biçimlendirdikten sonra pc restart at ve biosu aç bilmiyorsan internette gene var
biosdan usb ile birşey ayarlıyorsun ve kaydedip çıkıyorsun ardında kurulum ekranı geliyor ve kuruyorsun olay bu kadar basit tüm anlattıklarım youtubede mevcut.
Teşekkürler deneyeceğim :brainfree:

Seçkin Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
ben pcye windows 7 kurmaya çalışmıştım klavyemi algılamamıştı bilgisayarcıya gittim gittiğimde adam windows sürüm güncelliyordu yani bilgisayarcıya gitmelisin

Always in my headspace
Süper Üye
Ödüller
10
9 HİZMET YILI
Daha dün 1809 dan 1909 a geçtim. Windowsun kendi sitesinden iso dosyasını indirip Usb ye yazdırıyorsun sonrasında çok basit işlemler biraz youtubeden bakarsan kısa sürede öğreneceğine eminim. Yükseltmek pek tavsiye edilen bir şey değil çünkü. Format en sağlıklısı..

momoland[jooE]fanı
Süper Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
internette son sürümü var rufus iie usb den format at kmspico ile aktif edersin

QQS

Yaşa pislikler gibi
Seçkin Üye
Ödüller
5
Sosyal
8 HİZMET YILI
Windows 7 için böyle paketler var ama 10 için varmı bilmiyorum ki 7 için varsa 10 için de vardır

Signed by CrazueLz
Seçkin Üye
7 HİZMET YILI
Daha dün 1809 dan 1909 a geçtim. Windowsun kendi sitesinden iso dosyasını indirip Usb ye yazdırıyorsun sonrasında çok basit işlemler biraz youtubeden bakarsan kısa sürede öğreneceğine eminim. Yükseltmek pek tavsiye edilen bir şey değil çünkü. Format en sağlıklısı..
Teşekkür ederim deneyeceğim.
Post automatically merged:

internette son sürümü var rufus iie usb den format at kmspico ile aktif edersin
Teşekkürler bakacağım.

Uzman Üye
Ödüller
7
Sosyal
9 HİZMET YILI
Yükseltme ben yükselttim akşam kapat sabah heyecanla açtım mavi ekran verdi.Başlangıç onarma falan derken hallettim bu windows u anlayamıyorum.
Post automatically merged:

ben pcye windows 7 kurmaya çalışmıştım klavyemi algılamamıştı bilgisayarcıya gittim gittiğimde adam windows sürüm güncelliyordu yani bilgisayarcıya gitmelisin
Klavye algılamaz ise güncelleme ile uğraşmayın yuvarlak uçlu mouse veya klavyeniz var ise onu takıp aygıt yöneticisinden bir önceki driveri yükleyin.

Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
bendede böyle bir sorun vardı ama tamire gidince geçti

Uzman Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
ben dede olmustu ama bu sürümde degil bir bilgisiyarcı ya götürmeni öneririm

Seçkin Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
I also have the same problem on my laptop, but on my desktop there are no problems

Seçkin Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
Google windows 10 download yazıyorsunuz veya indir windows resmi sitesinden iso olarak indiriyorsunuz bitti mi bitmedi, google a rufus yazıyorsunuz indiriyorsunuz onunda son sürümünü ardından da rufus u çalıştırıp elinizde boş usb 8gb lık falan baglıyorsunuz pc nize rufus dan usb flash disk i seçip ardından indirdiğiniz iso dosyasını rufusdan usb ye tanıtarak çalıştır - devam - ileri biçimlendir diyerek iso dosyasını usb ye yazıyorsunuz... Ve kısa bir bekleyiş ardından eliniz de windows 10 usb ön yüklemesi olucak.... Bilgisayarınızı yeniden başlatarak bios ekranında klavyeniz den boot tuşuna basarak usb flash belleginizi boot olarak seçeyiyorsunuz uefi olmasına dikkat edin... Ve windows 10 kurulumunuzu yapabilirsiniz disk seç ekranında disklerinizi biçimlendirmeyi unutmayın.... İşin entarasan yanı şu ki 2004 sürüm çıkıcak bu ay :) tüm bunları yeniden tekrar etmek zorunda kalabilirsiniz....

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...