Dostum sende format at. Format atarken yükseltmeyi seç kurulu programların, dosyaların aynı kalsın sadece sürüm yükselmiş olur.Bilgisayarcı format atacaktır o yüzden pek götürme taraftarı değilim. Başka konuyla alakalı bilgisi olan var mı?
Bu işlemi yapmak için elimde halihazırda sürümü manuel şekilde yükleyebilmem için bir paket olması gerekiyor ve ben buna ulaşamadım ne yazık ki. Gördüğüm yöntemler hep yazılım üzerinden ya da Win Update üzerinden. Format üzerinden manuel yapacak paket elimde yok.Dostum sende format at. Format atarken yükseltmeyi seç kurulu programların, dosyaların aynı kalsın sadece sürüm yükselmiş olur.
Teşekkürler deneyeceğimmanuel bir şekilde yükleme şansın var windowsun kendi sitesinde iso lar var indirip USB e at sonra biçimlendir internette ve youtubede videolarını bulabilirsin.
biçimlendirdikten sonra pc restart at ve biosu aç bilmiyorsan internette gene var
biosdan usb ile birşey ayarlıyorsun ve kaydedip çıkıyorsun ardında kurulum ekranı geliyor ve kuruyorsun olay bu kadar basit tüm anlattıklarım youtubede mevcut.
Önemli Değil.Teşekkürler deneyeceğim
Teşekkür ederim deneyeceğim.Daha dün 1809 dan 1909 a geçtim. Windowsun kendi sitesinden iso dosyasını indirip Usb ye yazdırıyorsun sonrasında çok basit işlemler biraz youtubeden bakarsan kısa sürede öğreneceğine eminim. Yükseltmek pek tavsiye edilen bir şey değil çünkü. Format en sağlıklısı..
Teşekkürler bakacağım.internette son sürümü var rufus iie usb den format at kmspico ile aktif edersin
Klavye algılamaz ise güncelleme ile uğraşmayın yuvarlak uçlu mouse veya klavyeniz var ise onu takıp aygıt yöneticisinden bir önceki driveri yükleyin.ben pcye windows 7 kurmaya çalışmıştım klavyemi algılamamıştı bilgisayarcıya gittim gittiğimde adam windows sürüm güncelliyordu yani bilgisayarcıya gitmelisin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?