Süper Üye
Windows sürümüm 21h2 ve loaderda valorant açmaya çalıştığımda 21h1 e kadar desteklendiği yazıyor nasıl düşürebilirim yada başka bir çözümü var mı yardımcı olur musunuz
Windows sürümüm 21h2 ve loaderda valorant açmaya çalıştığımda 21h1 e kadar desteklendiği yazıyor nasıl düşürebilirim yada başka bir çözümü var mı yardımcı olur musunuz
update ile 21h2 yaptıysan böyle dönebilirsin dönemez isen tech benchden 20h2 falan indir 2. diskine at özel dosyalarını c diskini formatlaDenetim Masası > Programlar > Yüklü Güncelleştirmeler 21H2 Feature update bla bla bla diye başlayan güncelleştirmeyi kaldır, Windows yeniden başladığında 21H1 e döneceksin.
buldum ama nasıl kaldıracağımı anlayamadımDenetim Masası > Programlar > Yüklü Güncelleştirmeler 21H2 Feature update bla bla bla diye başlayan güncelleştirmeyi kaldır, Windows yeniden başladığında 21H1 e döneceksin.
nereden iso indirip format atıcam bi yardımcı olabilir misinupdate ile 21h2 yaptıysan böyle dönebilirsin dönemez isen tech benchden 20h2 falan indir 2. diskine at özel dosyalarını c diskini formatla
Üstüne çift tıkla ? ya da sağ tıkla kaldır debuldum ama nasıl kaldıracağımı anlayamadım
Post automatically merged:
nereden iso indirip format atıcam bi yardımcı olabilir misin
öyle bi seçenek yokÜstüne çift tıkla ? ya da sağ tıkla kaldır de
SS atabilir misin ? Yüklü güncelleştirmeleri görüntüle kısmındanöyle bi seçenek yok
SS atabilir misin ? Yüklü güncelleştirmeleri görüntüle kısmından
teşekkür ederim indirip format atıcam bu iso ile sanırım bunu rufus ile flash a mı yazdırayımGaliba direkt olarak 21H2 kurmuşsunuz ya da disk temizleme ile 21H1 güncelleştirmesini silmişsiniz, bu yüzden windows kaldırmanıza izin vermiyor. Tek yolunuz 21H1 sürümlü windows isosu ile format atmak. Ne yazık ki sürüm düşüremezsiniz.
Buradan indirebilirsiniz sizin için indirme linkini düzenledim.Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
Evet UEFI kuracaksınız büyük ihtimal öyle yapın.teşekkür ederim indirip format atıcam bu iso ile sanırım bunu rufus ile flash a mı yazdırayım