Windows 10 21H2 sürümünden 21H1 sürümüne nasıl geçebilirim?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
Bildiğim kadarıyla LPReborn 21h1 sürümünde çalışıyor ama bende 21H2 sürümü var, bunu nasıl değiştirebilirim? Ayrıca CS:GO sByte'da LPReborn'da aldığım aynı hata kodunu alıyorum, alakası olabilir mi?
1657699697463.png
yt4

Why

Ma name is enough
Süper Üye
Ödüller
10
9 HİZMET YILI
Merhaba,

Windows Downgrade etmek için birçok yöntem mevcut.

Old versiyon geçişi yapabilir,
Sıfırdan Format atabilir,
Bios modüllerini değiştirebilir,
Sistem dosyalarını bozup tekrar update almasını sağlayabilirsin.

Fakat bunların dışında sana yardımcı olabilmesi için bir yönlendirme bırakıyorum.
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
gerekli bilgileri edinebilirsin.

Tüm işlemleri yaptıktan sonra sistem dosyaların zarar görmeden sistemi altyapısal olarak downgrade (indirgeme) işlemini sağlayabilirsin.

Dönüşünü bekliyor olacağım.

İyi forumlar.

Seçkin Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
Merhaba,

Windows Downgrade etmek için birçok yöntem mevcut.

Old versiyon geçişi yapabilir,
Sıfırdan Format atabilir,
Bios modüllerini değiştirebilir,
Sistem dosyalarını bozup tekrar update almasını sağlayabilirsin.

Fakat bunların dışında sana yardımcı olabilmesi için bir yönlendirme bırakıyorum.
gerekli bilgileri edinebilirsin.

Tüm işlemleri yaptıktan sonra sistem dosyaların zarar görmeden sistemi altyapısal olarak downgrade (indirgeme) işlemini sağlayabilirsin.

Dönüşünü bekliyor olacağım.

İyi forumlar.
Windows 10'un önceki sürümüne dönün seçeneği ve windows.old dosyası yok bende

Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
Format at en basit ve en kısa yolu. İSO dosyasını indir kolayca halledersin

Why

Ma name is enough
Süper Üye
Ödüller
10
9 HİZMET YILI
Windows 10'un önceki sürümüne dönün seçeneği ve windows.old dosyası yok bende
Tekrardan merhaba,

O halde
gerekli olan 1909 sürümündeki .iso dosyasını indirerek sistemini formatlaman gerekmekte.

Bilgisayarı formatladıktan sonra herhangi bir problem yaşamadan dilediğin ürünü kullanabilirsin.
Tüm scriptler 1906-1909 sürümleri arasında boy gösterir.

İyi forumlar dilerim.

Seçkin Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
Tekrardan merhaba,

O halde
gerekli olan 1909 sürümündeki .iso dosyasını indirerek sistemini formatlaman gerekmekte.

Bilgisayarı formatladıktan sonra herhangi bir problem yaşamadan dilediğin ürünü kullanabilirsin.
Tüm scriptler 1906-1909 sürümleri arasında boy gösterir.

İyi forumlar dilerim.
1657705642960.png

Her şeyi bu şekilde ayarladım, yanlış bir şey varsa uyar lütfen. Winrar dosyasını indirip nasıl bir işlem yapmam lazım?
Post automatically merged:

21h1'de çalışıyor mu?
Güncel olduğu takdirde bir sorun yoksa çalışıyor diye biliyorum

Uzman Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
windowsun kendi sitesinden iso indirip formatlayarak son sürüme erişebilirsin

Why

Ma name is enough
Süper Üye
Ödüller
10
9 HİZMET YILI
Ekli dosyayı görüntüle 77293
Her şeyi bu şekilde ayarladım, yanlış bir şey varsa uyar lütfen. Winrar dosyasını indirip nasıl bir işlem yapmam lazım?

Güncel olduğu takdirde bir sorun yoksa çalışıyor diye biliyorum
Dosyayı indirdikten sonra .iso dosyasını RUFUS aracılığı ile bir USB Belleğe kur.
Ardından bilgisayarı USB Bellek takılı iken yeniden başlat ve gerekli kurulum aşamalarını izle.

Format ile ilgili bilgiye sahip değilsen YouTube üzerinden "Format Nasıl Atılır?" gibi arattığında yeterli bilgi sağlamış olursun.

Kolay gelsin.

Seçkin Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
Dosyayı indirdikten sonra .iso dosyasını RUFUS aracılığı ile bir USB Belleğe kur.
Ardından bilgisayarı USB Bellek takılı iken yeniden başlat ve gerekli kurulum aşamalarını izle.

Format ile ilgili bilgiye sahip değilsen YouTube üzerinden "Format Nasıl Atılır?" gibi arattığında yeterli bilgi sağlamış olursun.

Kolay gelsin.
Tamamdır, teşekkür ederim

Onaylı Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
Windows 10, 2004, 20H2, 21H1 ve 21H2 sürümleri, ortak bir temel işletim sistemini aynı sistem dosyaları kümesiyle paylaşır. Bu nedenle Windows 10 sürüm 21H2'nin yeni özellikleri Windows 10, sürüm 2004, 20H2 ve 21H1 için en son aylık kalite güncelleştirmesinde yer almaktadır, ancak etkin olmayan ve etkin olmayan bir durumdadır. Bu yeni özellikler, Windows 10 sürüm 21H2 özelliklerini etkinleştiren küçük, hızlı yüklemeli "ana anahtar" olan "etkinleştirme paketi" aracılığıyla etkinleştirilene kadar Windows 10 kalır.

Etkinleştirme paketi, 2004 veya Windows 10 20H2 ya da 21H1'den tek bir yeniden başlatmayla 21H2 sürümüne kadar 21H1 veya 21H2 sürümünden tek bir yeniden başlatmayla güncelleştirmeye olanak sağlayan 21H2 sürümü gibi kapsamlı bir özellik güncelleştirmesi yüklemek için harika bir seçenektir. Bu, cihazların artık yeni özelliklerden yararlanmalarını sağlar. Doğrudan Windows Update'den güncelleştirmeler alan 2004, 20H2 ve 21H1 cihazları için, özellik güncelleştirmesini Windows 10 sürüm 21H2'ye yükleyerek cihazlar otomatik olarak etkinleştirme paketini alır.

Cihaz başka bir sürümden, Windows 10 1909'dan veya daha önceki bir sürümden güncelleştiriliyorsa, bu özellik güncelleştirmesi etkinleştirme paketi el ile yüklenmiyor. Bunun yerine paketlenir ve 21H2 sürümünün özellik Windows 10 güncelleştirmesi ile birlikte otomatik olarak dahil edilir. Bu senaryoda yükleme süresinin azaltılamayacaklarını unutmayın.

Dünyalı dostum tam olarak anlamadın galiba
Emektar Üye
Ödüller
8
Sosyal
5 HİZMET YILI
Bildiğim kadarıyla LPReborn 21h1 sürümünde çalışıyor ama bende 21H2 sürümü var, bunu nasıl değiştirebilirim? Ayrıca CS:GO sByte'da LPReborn'da aldığım aynı hata kodunu alıyorum, alakası olabilir mi?
Ekli dosyayı görüntüle 77290yt4
Ben valorant zamanın'da yanlışıkla 21h2 ye geçmiştim ve hemen güncellendikten sonra denetim masasın'dan 21h2 yazan birşey vardı onu kaldırdım ve bilgisiyar yeniden başlatıldı ve sorunum çözülmüştü

Seçkin Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
Ben valorant zamanın'da yanlışıkla 21h2 ye geçmiştim ve hemen güncellendikten sonra denetim masasın'dan 21h2 yazan birşey vardı onu kaldırdım ve bilgisiyar yeniden başlatıldı ve sorunum çözülmüştü
Birkaç kere öyle denedim farklı olanları ama daha eski sürümlere geçiş yaptı, ben de vazgeçtim sonrasında

iso dosyası indirip formatlamayı denedin mi güncel olanı?
Daha denemedim

iso dosyası indirip formatlamayı denedin mi güncel olanı?
Daha denemedim

Griffin Premium
Ödüller
13
Sosyal
7 HİZMET YILI
Hocam ilk olarak başlık yanlış olmuş tam tersi olacaktı sanırım şöyle rufus ile format dosyası hazırlayıp geçebilirsiniz tek çare odur windowsu güncellemeden önce geri alma noktası yaratmadıysanız

The Ghost Living Inside You
Ultra Üye
Ödüller
7
Sosyal
6 HİZMET YILI
Rufus indirip sürümünü değiştirebilirsin.

Seçkin Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
1657738797416.png

indirdiğim WinRAR'da setup vardı çalıştırdım, bilgisayar format aşamasına girip yeniden başlatıldı ama böyle bir hata verdi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...