Seçkin Üye
Windows 10'un önceki sürümüne dönün seçeneği ve windows.old dosyası yok bendeMerhaba,
Windows Downgrade etmek için birçok yöntem mevcut.
Old versiyon geçişi yapabilir,
Sıfırdan Format atabilir,
Bios modüllerini değiştirebilir,
Sistem dosyalarını bozup tekrar update almasını sağlayabilirsin.
Fakat bunların dışında sana yardımcı olabilmesi için bir yönlendirme bırakıyorum.Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yapgerekli bilgileri edinebilirsin.
Tüm işlemleri yaptıktan sonra sistem dosyaların zarar görmeden sistemi altyapısal olarak downgrade (indirgeme) işlemini sağlayabilirsin.
Dönüşünü bekliyor olacağım.
İyi forumlar.
Tekrardan merhaba,Windows 10'un önceki sürümüne dönün seçeneği ve windows.old dosyası yok bende
21h1'de çalışıyor mu?Bildiğim kadarıyla LPReborn 21h1 sürümünde çalışıyor ama bende 21H2 sürümü var, bunu nasıl değiştirebilirim? Ayrıca CS:GO sByte'da LPReborn'da aldığım aynı hata kodunu alıyorum, alakası olabilir mi?
Ekli dosyayı görüntüle 77290yt4
Tekrardan merhaba,
O haldeBağlantıları görmek için lütfen Giriş Yapgerekli olan 1909 sürümündeki .iso dosyasını indirerek sistemini formatlaman gerekmekte.
Bilgisayarı formatladıktan sonra herhangi bir problem yaşamadan dilediğin ürünü kullanabilirsin.
Tüm scriptler 1906-1909 sürümleri arasında boy gösterir.
İyi forumlar dilerim.
Güncel olduğu takdirde bir sorun yoksa çalışıyor diye biliyorum21h1'de çalışıyor mu?
Dosyayı indirdikten sonra .iso dosyasını RUFUS aracılığı ile bir USB Belleğe kur.Ekli dosyayı görüntüle 77293
Her şeyi bu şekilde ayarladım, yanlış bir şey varsa uyar lütfen. Winrar dosyasını indirip nasıl bir işlem yapmam lazım?
Post automatically merged:
Güncel olduğu takdirde bir sorun yoksa çalışıyor diye biliyorum
Tamamdır, teşekkür ederimDosyayı indirdikten sonra .iso dosyasını RUFUS aracılığı ile bir USB Belleğe kur.
Ardından bilgisayarı USB Bellek takılı iken yeniden başlat ve gerekli kurulum aşamalarını izle.
Format ile ilgili bilgiye sahip değilsen YouTube üzerinden "Format Nasıl Atılır?" gibi arattığında yeterli bilgi sağlamış olursun.
Kolay gelsin.
Ben valorant zamanın'da yanlışıkla 21h2 ye geçmiştim ve hemen güncellendikten sonra denetim masasın'dan 21h2 yazan birşey vardı onu kaldırdım ve bilgisiyar yeniden başlatıldı ve sorunum çözülmüştüBildiğim kadarıyla LPReborn 21h1 sürümünde çalışıyor ama bende 21H2 sürümü var, bunu nasıl değiştirebilirim? Ayrıca CS:GO sByte'da LPReborn'da aldığım aynı hata kodunu alıyorum, alakası olabilir mi?
Ekli dosyayı görüntüle 77290yt4
Birkaç kere öyle denedim farklı olanları ama daha eski sürümlere geçiş yaptı, ben de vazgeçtim sonrasındaBen valorant zamanın'da yanlışıkla 21h2 ye geçmiştim ve hemen güncellendikten sonra denetim masasın'dan 21h2 yazan birşey vardı onu kaldırdım ve bilgisiyar yeniden başlatıldı ve sorunum çözülmüştü
Daha denemedimiso dosyası indirip formatlamayı denedin mi güncel olanı?
Daha denemedimiso dosyası indirip formatlamayı denedin mi güncel olanı?
Sağ ol dostum düzelttimHocam ilk olarak başlık yanlış olmuş tam tersi olacaktı sanırım şöyle rufus ile format dosyası hazırlayıp geçebilirsiniz tek çare odur windowsu güncellemeden önce geri alma noktası yaratmadıysanız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?