Ultra Üye
Ben win11 22H2 kulanıyorum fakat win 21H2 gecmek istiyorum nasıl yapıcam bilmiyorum iso dosyasını bulamadım bilen kişiler yardımcı olabilirmi
Moderatörün son düzenlenenleri:
Hocam update ile mi geçtin formatla mı 22H2'yeBen win11 22H2 kulanıyorum fakat win 21H2 gecmek istiyorum nasıl yapıcam bilmiyorum iso dosyasını bulamadım bilen kişiler yardımcı olabilirmi
konuyu yanlış bölümde actıysam adminler doğru yere taşırsa sevinirim
format ile gectimHocam update ile mi geçtin formatla mı 22H2'ye
O zaman tekrardan formatlayarak geçmen lazım hocam bunun başka bir çaresi yokformat ile gectim
hocam tekrar format atarım ama 21h2nin dosyasını bulamadımO zaman tekrardan formatlayarak geçmen lazım hocam bunun başka bir çaresi yok
hocam 21h2 dosyayı bulamadım sorun orda zatenformat ile geçtiysen rufusla tekrar format çekmen lazım
hile kulanmak istiyorsan 21h2 sütümüne ihtiyacın yok dostum 21h2 den daha düşük olan win 10 sürümüne geçebilirsinhocam 21h2 dosyayı bulamadım sorun orda zaten
hocam ben cihaz banım vardı win10da ondan dolayı win11 gectim zatenhile kulanmak istiyorsan 21h2 sütümüne ihtiyacın yok dostum 21h2 den daha düşük olan win 10 sürümüne geçebilirsin
Hocam sürümünü bulamazsınız bunun internette şimdi 21H2 ile alakalı ne bir iso dosyası var ne de bir konusu yok yanihocam tekrar format atarım ama 21h2nin dosyasını bulamadım
hocam 21h2 dosyayı bulamadım sorun orda zaten
Post automatically merged:
araştırdım bulamadım ondan burda konu actım birde sadece bilen kişiler yazsın demiştim![]()
hayır hocam win 10 değildikullanığın win 10 sürümü cr...ckli mi ?
hıım,win 11 den win 10 mı geçmeye çalışıyorsun şimdihocam ben cihaz banım vardı win10da ondan dolayı win11 gectim zaten
evet hocam bulamadım şimdi nasıl gecerim bilmiyorum ondan dolayı konu actımHocam sürümünü bulamazsınız bunun internette şimdi 21H2 ile alakalı ne bir iso dosyası var ne de bir konusu yok yani
hocam win 11 22h2den win11 21h2 düşmeye çalışıyorumhıım,win 11 den win 10 mı geçmeye çalışıyorsun şimdi
dosyası var ama orjinal iso dosyasını istese de bulamazHocam sürümünü bulamazsınız bunun internette şimdi 21H2 ile alakalı ne bir iso dosyası var ne de bir konusu yok yani
önerebileceğim orjinal değil olmaz senin içinevet hocam bulamadım şimdi nasıl gecerim bilmiyorum ondan dolayı konu actım
hocam win 11 22h2den win11 21h2 düşmeye çalışıyorum
formatla geçtiğin için düşüremezsin zaten tekrardan belirterek söylüyorum hocam sürümü yok şu anlık iso olarak zaten 21H2'nin internette o yüzden w10'a formatlayabilirsin hem w10'da daha stabil çalışır hilelerevet hocam bulamadım şimdi nasıl gecerim bilmiyorum ondan dolayı konu actım
hocam win 11 22h2den win11 21h2 düşmeye çalışıyorum
hocam onu kullansam olmazmı sürüm düşsem yeter cünkü hicbir hileyi kulanamıyorum bu sürümdedosyası var ama orjinal iso dosyasını istese de bulamaz
önerebileceğim orjinal değil olmaz senin için
hocam benim win 10da valorantda ban yediğim icin win 11 gectim ve kalktı geri win10 gecersem ban dururmuformatla geçtiğin için düşüremezsin zaten tekrardan belirterek söylüyorum hocam sürümü yok şu anlık iso olarak zaten 21H2'nin internette o yüzden w10'a formatlayabilirsin hem w10'da daha stabil çalışır hileler
linki bırakıyorum
https://memoryhackers.org/konular/windows-10-tum-surumler-kurulum-rehberi.254640/
Şimdi yanlış bir şey söylemek istemiyorum bilmediğim için denemek lazımhocam onu kullansam olmazmı sürüm düşsem yeter cünkü hicbir hileyi kulanamıyorum bu sürümde
hocam benim win 10da valorantda ban yediğim icin win 11 gectim ve kalktı geri win10 gecersem ban dururmu
tamamdır hocam denicem umarım kalkarŞimdi yanlış bir şey söylemek istemiyorum bilmediğim için denemek lazım