Uzman Üye
hocam csgo hilem var kullansam kullansam valorant radar kullanırım ama radarda bi işe yaramaz gibime geliyor.22h2 ama hile kullanacaksan hilenin destekledıgı surume geç
Radar kullanicaksansan 20h2 gec 21h2 de çalışıyor mu bilmiyorum konusundan bak.hocam csgo hilem var kullansam kullansam valorant radar kullanırım ama radarda bi işe yaramaz gibime geliyor.
hocam 20H2 ye Geçsem 22H2 de arayacağım özellikler olur mu?Radar kullanicaksansan 20h2 gec 21h2 de çalışıyor mu bilmiyorum konusundan bak.
Olmaz hocam 22h2 de görev çubuğunda haberler ve havadurumu geliyor diye biliyorum çoğu kişi de ondan nefret ediyor. Youtubede falan karşılaştırma videoları var ayrıca 20h2 yi kolay bi şekilde Windows update den 22h2 ye çevirebilirsin.hocam 20H2 ye Geçsem 22H2 de arayacağım özellikler olur mu?
21h2 hile sürümlerini destekleyen versiyondur hile kullanacaksan bu sürümü kullanHangisine Geçmeliyim Sizce?
Sistemim:
Ekran Kartı:RX6700XT
İşlemci:AMD Ryzen 5600X
Anakart: B550M-K Asus
RAM: XPG 2X8
hocam son sürüm hangisi ise ona geçmeyin bir kere onu söyleyim kimse önermiyor son sürümü ona göreHangisine Geçmeliyim Sizce?
Sistemim:
Ekran Kartı:RX6700XT
İşlemci:AMD Ryzen 5600X
Anakart: B550M-K Asus
RAM: XPG 2X8
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?