windows 10 a geçiş yapacağım. İçeri gelin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Süper Üye
Ödüller
9
7 HİZMET YILI
Öncelikle merhabalar, windows 10 a geçiş yapacağım ürün anahtarım elimde. Zaten ilk aldığımda windows 10 du format attırdım. 8.1 düşürüldü.
şimdi yeniden windows 10 a geçiş yapacağım her şey saklı duracak yanı sadece yükseltme olacak. Bir sıkıntı olur mu? ürün anahtarı elimde tekrar demek gerekirse.

Uzman Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
Öncelikle merhabalar, windows 10 a geçiş yapacağım ürün anahtarım elimde. Zaten ilk aldığımda windows 10 du format attırdım. 8.1 düşürüldü.
şimdi yeniden windows 10 a geçiş yapacağım her şey saklı duracak yanı sadece yükseltme olacak. Bir sıkıntı olur mu? ürün anahtarı elimde tekrar demek gerekirse.
Yükseltme değiled temiz formatla geçmeni şiddetle tavsiye ederim. Yoksa performans kaybı yaşanabiliyor

Onaylı Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
format but pay attention to the version and the vendor not to use a version that crashes a lot

seni benden daha iyi tanıyorum
Süper Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Tavsiyem şu şekilde öncelikle virüs taramadı felan yap çöp dosyaları temizle sonra yedekle öyle geç tavsiyem bu şekilde

Seçkin Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
iki şekide yükseltebilirsin
1-windows 10 yükseltme aracında yükseltebilirsin
2-eğer format usb si varsa format atarken ne tür bir yükleme yapmak istiyorsun diye bir seçenek var yükseltte basarsan sadece windowsu yükseltiyo dosyaların silinmiyo(temiz kurulum yapacaksan o dediğim seçenekte özel seçeneğini seç)
ama benim önerim temiz kurulum yap yükseltmek uzun sürebiliyo ve hatalar çıkabiliyor programlara bağlı olarak hem temiz kurulum yaparsan pc daha performanslı olur

Süper Üye
Ödüller
9
7 HİZMET YILI
iki şekide yükseltebilirsin
1-windows 10 yükseltme aracında yükseltebilirsin
2-eğer format usb si varsa format atarken ne tür bir yükleme yapmak istiyorsun diye bir seçenek var yükseltte basarsan sadece windowsu yükseltiyo dosyaların silinmiyo(temiz kurulum yapacaksan o dediğim seçenekte özel seçeneğini seç)
ama benim önerim temiz kurulum yap yükseltmek uzun sürebiliyo ve hatalar çıkabiliyor programlara bağlı olarak hem temiz kurulum yaparsan pc daha performanslı olur
usb vardı fakat kaybolmuş bulamıyorum. 2 arkadaşım ve kuzenim de aynı şekilde sorunsuz geçtiler. bende bazı hileleri kullanmak için ve artık geçmem lazım.

Onaylı Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
Elindeki İSO temizse hiç bi sıkıntı olmaz arkadaşlarin dediği gibi de yedek alman faydali olacaktir tekrar teknik servise format attırmaya gitmen gerekmeyecektir

Süper Üye
Ödüller
9
7 HİZMET YILI
Elindeki İSO temizse hiç bi sıkıntı olmaz arkadaşlarin dediği gibi de yedek alman faydali olacaktir tekrar teknik servise format attırmaya gitmen gerekmeyecektir
İso derken açabilir misin kardeşim tam bilmiyorum bu işleri. yani windows 10 geçiş programından mı bahsediyorsun ?

Onaylı Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
İso derken açabilir misin kardeşim tam bilmiyorum bu işleri. yani windows 10 geçiş programından mı bahsediyorsun ?
İso derken dedin anladim :D sanırım sen tarayıcıdan microsoftun sitesine oradan Media Creation tooldan şeey etcen olur sıkıntı olmaz ama tekrar sölemek de fayda var bu işlerin yabancisisin kesinlikle yedek al google da media creation tool kullanma yaz illaki video resimle anlatim vs vardir

Onaylı Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
Belgelerini yedekle ne olur ne olmaz yinede sağlama almış ol işi :) <3

Süper Üye
Ödüller
9
7 HİZMET YILI
İso derken dedin anladim :D sanırım sen tarayıcıdan microsoftun sitesine oradan Media Creation tooldan şeey etcen olur sıkıntı olmaz ama tekrar sölemek de fayda var bu işlerin yabancisisin kesinlikle yedek al google da media creation tool kullanma yaz illaki video resimle anlatim vs vardir
şu an pc de oyun dışında yedek alabilceğim bişey yok. ve oyunuda galiba yedek almama gerek yok sakla diye bi işarete bastığımda oyunların bilgisayarda kalcağını söylüyor bana bi arkadaş. ulan bi windows 10 a geçiş yapcam nasıl heyecan yapıyorum ya

Ramiz Dayı
Onaylı Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
yedekleyip yapabılırsın sıkıntı olmaz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...