Yükseltme değiled temiz formatla geçmeni şiddetle tavsiye ederim. Yoksa performans kaybı yaşanabiliyorÖncelikle merhabalar, windows 10 a geçiş yapacağım ürün anahtarım elimde. Zaten ilk aldığımda windows 10 du format attırdım. 8.1 düşürüldü.
şimdi yeniden windows 10 a geçiş yapacağım her şey saklı duracak yanı sadece yükseltme olacak. Bir sıkıntı olur mu? ürün anahtarı elimde tekrar demek gerekirse.
kanka zaten windows 10 idi format ile 8.1 yapmış adam ve şuan pc de pek bişi yok.Yükseltme değiled temiz formatla geçmeni şiddetle tavsiye ederim. Yoksa performans kaybı yaşanabiliyor
hiç uğraşmak istemiyorum ondan soruyorum. zaten bir sıkıntı çıkar mı ? deneyenler var mı ?yedek al belgelerini formatlayıp öyle geç dostum
Uğraşmak istemiyorsan bunları yapıp geçTavsiyem şu şekilde öncelikle virüs taramadı felan yap çöp dosyaları temizle sonra yedekle öyle geç tavsiyem bu şekilde
usb vardı fakat kaybolmuş bulamıyorum. 2 arkadaşım ve kuzenim de aynı şekilde sorunsuz geçtiler. bende bazı hileleri kullanmak için ve artık geçmem lazım.iki şekide yükseltebilirsin
1-windows 10 yükseltme aracında yükseltebilirsin
2-eğer format usb si varsa format atarken ne tür bir yükleme yapmak istiyorsun diye bir seçenek var yükseltte basarsan sadece windowsu yükseltiyo dosyaların silinmiyo(temiz kurulum yapacaksan o dediğim seçenekte özel seçeneğini seç)
ama benim önerim temiz kurulum yap yükseltmek uzun sürebiliyo ve hatalar çıkabiliyor programlara bağlı olarak hem temiz kurulum yaparsan pc daha performanslı olur
İso derken açabilir misin kardeşim tam bilmiyorum bu işleri. yani windows 10 geçiş programından mı bahsediyorsun ?Elindeki İSO temizse hiç bi sıkıntı olmaz arkadaşlarin dediği gibi de yedek alman faydali olacaktir tekrar teknik servise format attırmaya gitmen gerekmeyecektir
İso derken dedin anladimİso derken açabilir misin kardeşim tam bilmiyorum bu işleri. yani windows 10 geçiş programından mı bahsediyorsun ?
şu an pc de oyun dışında yedek alabilceğim bişey yok. ve oyunuda galiba yedek almama gerek yok sakla diye bi işarete bastığımda oyunların bilgisayarda kalcağını söylüyor bana bi arkadaş. ulan bi windows 10 a geçiş yapcam nasıl heyecan yapıyorum yaİso derken dedin anladimsanırım sen tarayıcıdan microsoftun sitesine oradan Media Creation tooldan şeey etcen olur sıkıntı olmaz ama tekrar sölemek de fayda var bu işlerin yabancisisin kesinlikle yedek al google da media creation tool kullanma yaz illaki video resimle anlatim vs vardir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?