Aynen dostum resimlerini videolarını yedekle güzelce sonra format at sıfırla yanitemiz kurulum derken sıfırdan mı ? yani bişey kalmasın diyorsun.
pc de şuan önemli video veya fotoğrafım yok. yedekleme yapmadan atarsam sıkıntı olmaz demi ?Aynen dostum resimlerini videolarını yedekle güzelce sonra format at sıfırla yani
♥♥♥
Direk format atarsan verilerin silinir ama temiz kurulumda sıkıntı olmaz dostum format sonrası driverlarinı yükle yeterpc de şuan önemli video veya fotoğrafım yok. yedekleme yapmadan atarsam sıkıntı olmaz demi ?
bende ole yaptım sıkıntı olmadıÖncelikle merhabalar, windows 10 a geçiş yapacağım ürün anahtarım elimde. Zaten ilk aldığımda windows 10 du format attırdım. 8.1 düşürüldü.
şimdi yeniden windows 10 a geçiş yapacağım her şey saklı duracak yanı sadece yükseltme olacak. Bir sıkıntı olur mu? ürün anahtarı elimde tekrar demek gerekirse.
Yükseltme değiled temiz formatla geçmeni şiddetle tavsiye ederim. Yoksa performans kaybı yaşanabiliyorYükseltme değiled temiz formatla geçmeni şiddetle tavsiye ederim. Yoksa performans kaybı yaşanabiliyor