şu an pc de oyun dışında yedek alabilceğim bişey yok. ve oyunuda galiba yedek almama gerek yok sakla diye bi işarete bastığımda oyunların bilgisayarda kalcağını söylüyor bana bi arkadaş. ulan bi windows 10 a geçiş yapcam nasıl heyecan yapıyorum ya
eyw artık hileleri kullanamamaya başladım bi valorant hilesi satın aldım aimbotu felan herşeyi var bi baktım windows 10 param boşa gitti.Sıkıntı olmaz kardeşim geçebilirsin
Ben bir ara yaptüm sorun olmaz dostum kullandığın programlar ne şekilde ise o şekilde masaüstünde kalır bir değişiklik olmazhiç uğraşmak istemiyorum ondan soruyorum. zaten bir sıkıntı çıkar mı ? deneyenler var mı ?
şuan pc de 300 gb boş alan varBen bir ara yaptüm sorun olmaz dostum kullandığın programlar ne şekilde ise o şekilde masaüstünde kalır bir değişiklik olmaz
Fakat resimlerin videolarin varsa ve gb değeri az ise temiz bir kurulum yap
♥♥♥
Yapacaksak yükseltme yap fakat pc in de performans düşmesi yaşayabilirsin dostum temiz kurulum en iyisidirşuan pc de 300 gb boş alan var
zaten ilk aldığımda windows 10 idi. Format attırdım formatçıya windows 8.1 yüklemiş o yüzden.Yapacaksak yükseltme yap fakat pc in de performans düşmesi yaşayabilirsin dostum temiz kurulum en iyisidir
♥♥♥
Yükseltme yap istersen hiçbir şekilde sorun olmaz fakat pc in win 10 yükseltmesinde yavaş kalabilir win 10 u temiz kurulum yaparsan senin için iyi olur demek istiyorumzaten ilk aldığımda windows 10 idi. Format attırdım formatçıya windows 8.1 yüklemiş o yüzden.
temiz kurulum derken sıfırdan mı ? yani bişey kalmasın diyorsun.Yükseltme yap istersen hiçbir şekilde sorun olmaz fakat pc in win 10 yükseltmesinde yavaş kalabilir win 10 u temiz kurulum yaparsan senin için iyi olur demek istiyorum
♥♥♥
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?