merhaba arkadaşlar sizden bi ricada buluncam bılgisi olan arkadaşlar lütfen yardımcı olsunlar şimdi ben7 ay önce realden bir kasa aldım 1500 tl ye vin 8 dı ve normalde bılgısayardan format atabılıyodum her ağırlaştıgnda veya virüs bulaştığında işede yarıyodu ama nedense son attıgım format ise yaramadı pc sankı 10 senelık bı hale dondu ağırlastı bende dısardan format attım vın 7 olarak gerı aldım sımdı ekranın sağında vın 10 yukselt dıyo tıkladım yukselttim lakın benden resimdede gördüğnüz gibiürün anahtarı istiyo ben kasayı alırken ıcınden cıkmadı lisans veya ürün anahrtarı dıye bısey dısardan alabılırmıyım ürün anahtarını veya onere biceğniz bii yardım varsa sevinirim kasanın garantisi 2 senelıktır hala garantısıde var yanı benım anlamadıgım real gıbı bı yerde anahtarın verılmesı gerekmıyomu aceba lütfen bilgisi olan yazzın buraya
Not: windows 10 suan ıcın gayet kullanıslı ve sade lakın ürün anahtarını etkinleştiremediğimden bazı özelliklerinden yararlanamıyorum onlarında görsellerini attım.
Yararlanamadığım Bazı Özellekler