☪ NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE ☪
Seçkin Üye
Windows 10'un birkaç arayüz özelliği ve kullanışı daha rahat geliyor. Üstelik performans farkı yok diye de kendi ağzınla söylüyorsun. Neden geçelim rahatımızı bozalım yahuWin 11 de çok dona diyenler yeni güncellemeleri takip etmiyolar sanırım. Eğer sistemin çok kötü değilse win11 geç dostum . Performans olarak bi farkı olmuyor . Hatta daha iyisi bile oluyor . Tabi denemeden bilemessin fakat benim bilgisayarda çok daha iyi çalışıyor . Windows 11 deki çoğu sorun giderildi ben hiç sorun yaşamadım şu ana kadar . Artık çoğu driver vs. olsun oyunlarda dahil windows 11 optimizeli çıkıyor ve herhangi bi sorun çıkarmıyor .
Dostum arayüz özelliğini windows 11'de windows 10'daki gibi yapabiliyosunWindows 10'un birkaç arayüz özelliği ve kullanışı daha rahat geliyor. Üstelik performans farkı yok diye de kendi ağzınla söylüyorsun. Neden geçelim rahatımızı bozalım yahu
Hayatım windows 11'e geçip 10 arayüzü yapmanın şahine nitro takmaktan farkı nedirDostum arayüz özelliğini windows 11'de windows 10'daki gibi yapabiliyosun. Ve sonda hatta daha iyisi bile oluyor yazdım o yüzden win11 e geçip denemesinden zarar gelceğini düşünmüyorum .
Güncel kalmak ve akıcı bi deneyim .Hayatım windows 11'e geçip 10 arayüzü yapmanın şahine nitro takmaktan farkı nedir
Peeki öyle olsun hadiGüncel kalmak ve akıcı bi deneyim .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?