Windows 10'dan Windows 11'e geçilir mi?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
3 HİZMET YILI
Herkese merhaba! İşletim sistemimi Windows 10'dan Windows 11'e yükseltmeyi düşünüyorum ancak yükseltmeli miyim? Emin değilim. Windows 11 hakkında birçok farklı görüş duydum ve bazıları Windows 10'a göre büyük bir gelişme olduğunu söylerken, diğerleri her şey sorunsuz çalışıyorsa yükseltmeme gerek olmadığını söylüyor.

Windows 11'e yükseltme yapmış olanların görüşlerini merak ediyorum. Ne gibi gelişmeler fark ettiniz ve yeni işletim sistemine yükseltmeye değer mi? Her türlü tavsiye ve öneri için minnettar olurum. Teşekkürler!

Moderatörün son düzenlenenleri:
Seçkin Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
windows 10 iyi kanka windows 11 oyunu kastırır yorar

Uzman Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Ben 11 den geri 10na çevirdim o kadar beğenmedim yani

Uzman Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
Benim sistemim iyi çoğu sisteme göre ben pek fark göremedim oyunlarda vs sistemin kötüyse etkileyebilir birazda olsa geçmeni önermem şimdilik

Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
uuzun süredir windows diretiyor geçmeyin performans kaybı yaşarsınız .

Üye
2 HİZMET YILI
windows 11 laptop da performansı çok iyi fps drop vs yemiyorum ama masaüstü bir bilgisayar ise çok fazla donuyor arkadaşıma windows 11 kurdum hayvan gibi drop yiyordu hiç oyun oynamamasına rağmen

Banlı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
çok fazla ram kullanıyor kurmanı önermem

Seçkin Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Windows 11'e yükseltme konusunda, deneyimler kişiden kişiye değişebilir. Bazı kullanıcılar Windows 11'in büyük bir gelişme olduğunu düşünüyor ve yeni özelliklerden memnun kalıyor. Ancak, Windows 10'un size sunduğu her şeyden memnunsanız ve herhangi bir sorun yaşamıyorsanız, yükseltmeye gerek olmayabilir.

neither false nor fake
Emektar Üye
Ödüller
9
Sosyal
6 HİZMET YILI
Aslına bakarsan win11 daha cok yeni sistemler icin, ufak modlu bir win10dan farki yok ancak arayuzden sikildigim icin gecmistim ben. win10 kadar kesinlikle stabil degil, abartilan kadar olmasa da performans dususu tabi ki var. dersen ki az biraz fps kaybi onemli degil, sikildim win10dan gec.

Onaylı Üye
Ödüller
1
2 HİZMET YILI
1. Uyumlu donanım gereksinimleri: Windows 11, belirli donanım gereksinimlerine sahiptir. Bu nedenle, mevcut sisteminizin Windows 11 için uyumlu olup olmadığını kontrol etmeniz önemlidir. Microsoft'un resmi web sitesinde bulunan Windows 11 uyumluluk kontrol aracını kullanarak sisteminizin uyumluluğunu kontrol edebilirsiniz.

2. Oyun uyumluluğu: Windows 11'e yükseltme yapmadan önce kullandığınız oyunların Windows 11 ile uyumlu olup olmadığını kontrol etmek önemlidir. Bazı eski oyunlar veya oyunlar için gerekli olan yazılımlar, Windows 11 ile uyumsuz olabilir veya uyumlu olmak için güncelleme gerektirebilir.

3. Stabilite ve güvenlik: Windows 11, daha yeni bir işletim sistemi olduğu için Windows 10'a kıyasla daha yeni bir yazılım olduğunu unutmayın. İlk çıktığı zamanlarda bazı yeni işletim sistemleri çeşitli hatalar veya uyumluluk sorunları yaşayabilir. Bu nedenle, yeni bir işletim sistemi sürümüne geçmeden önce stabilite ve güvenlik konularını değerlendirmek önemlidir.

Onaylı Üye
Ödüller
1
2 HİZMET YILI
hiçbir artısını görmedim zaten bir süre sonra sistem yetersizliğinden sürüm değişmemi önerdi :D

Admin
Ödüller
22
8 HİZMET YILI
Benim sistemim yettiği için Windows 11 geçtim hem farklı arayüz olsun hem kullanımı olsun Windows 10'dan sıkılmıştım zaten kullanıyorum bayağı da güzel olduğunu düşünüyorum tavsiye ederim elbette gayet hoş oldu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...