Olayın görsellikle alakası yok teknolojik açıdan bir ilgisi var ben aldığım son teknoloji ekran kartını Windows 10'nun DirectX12 ve paralel platform teknolojisiyle kullanmak isterim (Xbox) , çevre detaylarına önem veririm böylesine bir ekran kartına dünyanın parasını veripte önceki bir teknolojinin DirectX11 desteğinden yararlanmak istemem. Sen olayı çok yanlış anlamışsın, tam tersi olacak o durum
Windows 7'i 10 sene lisanslı olarak kullanıp yükseltme yaptım ben. İnan bana Wİndows 10 tam anlamıyla stabil ve olmuş denilecek bir işletim sistemi, uyumsuz veya uygunsuz bir durumlada karşılaşmadım. Windows 10'a oranla Windows 7'nin daha fazla görsel araçları var. Windows 8.1 ise Windows 8'in başarısız yamalamalarının bir sonucu olarak çıktı tıpkı Vistanın başarısızlıkla sonuçlanıp piyasadan çekilmesi ve devreye Windows 7 'nin girmesi gibi ama ben ne kadar anlatırsam anlatayım siz bir doğruyu benimsemiş iseniz değişen birşey olmayacak. Kullanım detayları herşeyi gösteriyor zaten. Gerçek bir oyuncu kesinlikle eski teknolojiyi kullanmaz.