Windows 10 defender sorunu ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Arkadaşımın bilgisayarında ( windows 10 ) XFProject dosyasını otomatik olarak siliyor. Virüs programı yok güvenlik duvarı vs kapalı defender ı işlevsiz hale getimek içn her yolu denedim ama hizmetlere geldiğimde hala çalıştığını görüyorum. Tam anlamıyla bu lanet defender dan nasıl kurtulabilirim. win10 kullanan yada tecrübe sahibi herkesin yardımına ihtiyacımız var teşekkürler.

Prometheus
Onaylı Üye
Ödüller
7
6 HİZMET YILI
Arkadaşımın bilgisayarında ( windows 10 ) XFProject dosyasını otomatik olarak siliyor. Virüs programı yok güvenlik duvarı vs kapalı defender ı işlevsiz hale getimek içn her yolu denedim ama hizmetlere geldiğimde hala çalıştığını görüyorum. Tam anlamıyla bu lanet defender dan nasıl kurtulabilirim. win10 kullanan yada tecrübe sahibi herkesin yardımına ihtiyacımız var teşekkürler.
bende win10 kullanıyorum ama öyle bir sorunum yok bekle bi bakayım belki yardımcı olurum

If you are going through hell keep going
Süper Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
Dostum arama yerıne vırus ve tehdit yaz aç orayı orda virüs ve tehdit koruması ayarları var ayarları yönet de orda hepsi kapalımı özellikle gerçek zamanlı koruma

Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
Dostum ayarları yönet kısmına gel ve hepsini kapatmayı dene.

Üye
6 HİZMET YILI
Güvenlik Merkezine gel kanka hepsini kapat hiç biri kalmasın açık olur

Onaylı Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
XFProject çalıştırıyoruz siteye gelip yükle dediğimizde loading te takılı kalıyor sonra bakıyoz ki dosya silinmiş açmıyo

Ultra Üye
Ödüller
8
Sosyal
6 HİZMET YILI
Kayıt defterinden durdurman lazım youtube'dan bakabilirsin.

Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Arama yerine windows güvenlik yaz ordan açılan yerde virüs ve tehdit diye bir şey gelecek alt kısmında hemen ayarları yönet olacak ona tıkla ve ordaki şeyleri kapat.

Onaylı Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Arama yerine windows güvenlik yaz ordan açılan yerde virüs ve tehdit diye bir şey gelecek alt kısmında hemen ayarları yönet olacak ona tıkla ve ordaki şeyleri kapat.
Kapalı hepsi gerçek zamanlı koruma bulut tabanlı koruma alayı kapalı

Dragon of the West
Onaylı Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
Open gp edit (editgrouppilicy), select Administrative templates>widows componets> windows defender antivirus, then open turn off windows defender file and select eable,clik on ok, done

Onaylı Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Defender kapalı ama hala çalışıyor şu şekilde bi resim çektim

Ekli dosyalar

• IMG-20200602-WA0024.jpg
    IMG-20200602-WA0024.jpg
    118.4 KB · Görüntüleme: 50
Skeet number number 1
Süper Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
başlangıçta bi virüs programı olabilir yada Defenderi tam kapatmamışsındır
defender control indirip kapat

Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
DefenderControl
bu mink bir program indir ve defenderi istediğin gibi yönet, ben kullanıyorum şu anda ve gayet güzel işimi örüyor

Onaylı Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
kullanıcı hesabın yöneticimi internette bir sürü video var yönetici değilse bir bak yapabilirsin

Uzman Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
Kankam Regedit ile tamamen kapatabiliyorz diye biliyorum burda link paylaşmak yasak galiba o yüzden link atmıyacam youtube de yaz sonuç bulursun hadi kolay gelsin

Onaylı Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
youtubede buna benzer çözüm videoları var reis ordan bak ıstersen zamanında bende oyle yapmıstım

EDEPLE GELEN HÜRMETLE GİDER
Onaylı Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
güvenlik duvarı yazar xfproject virüs algılandı der her seferinde manuel elle cihazda izin ver diyeceksiniz bende de oluyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...