bende win10 kullanıyorum ama öyle bir sorunum yok bekle bi bakayım belki yardımcı olurumArkadaşımın bilgisayarında ( windows 10 ) XFProject dosyasını otomatik olarak siliyor. Virüs programı yok güvenlik duvarı vs kapalı defender ı işlevsiz hale getimek içn her yolu denedim ama hizmetlere geldiğimde hala çalıştığını görüyorum. Tam anlamıyla bu lanet defender dan nasıl kurtulabilirim. win10 kullanan yada tecrübe sahibi herkesin yardımına ihtiyacımız var teşekkürler.
Kapalı hepsi gerçek zamanlı koruma bulut tabanlı koruma alayı kapalıArama yerine windows güvenlik yaz ordan açılan yerde virüs ve tehdit diye bir şey gelecek alt kısmında hemen ayarları yönet olacak ona tıkla ve ordaki şeyleri kapat.
üzgünüm bulamadımbende win10 kullanıyorum ama öyle bir sorunum yok bekle bi bakayım belki yardımcı olurum
güvenlik duvarı yazar xfproject virüs algılandı der her seferinde manuel elle cihazda izin ver diyeceksiniz bende de oluyorArkadaşımın bilgisayarında ( windows 10 ) XFProject dosyasını otomatik olarak siliyor. Virüs programı yok güvenlik duvarı vs kapalı defender ı işlevsiz hale getimek içn her yolu denedim ama hizmetlere geldiğimde hala çalıştığını görüyorum. Tam anlamıyla bu lanet defender dan nasıl kurtulabilirim. win10 kullanan yada tecrübe sahibi herkesin yardımına ihtiyacımız var teşekkürler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?