Windows 10 Dword Sorunu [Yardım]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
9 HİZMET YILI
Sayın Yetkililer Hileyi Kullanıyorum Sonra Windows 10 Başlat Menüsü Açılmıyor. 2 kere format atım ve dwordu sadece kurdum yine aynı sorun oluyor. Lütfen Bu Sorunla İlgileniniz :D

Onaylı Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
2 kere format attın niye 2 sindede win10 kurdun win7 kur düzelir

2 kere format attın niye 2 sindede win10 kurdun win7 kur düzelir

Onaylı Üye
9 HİZMET YILI
Kardeşim doğru söylüyorsun da formata ne gerek vardı ki bilgisayarı yeniden başlatınca düzeliyor olayı çok büyütmüşsün sen :) Ayriyetten Müziklerinde açılmadığının farkındasındır

Üye
9 HİZMET YILI
ozesmer' Alıntı:
Kardeşim doğru söylüyorsun da formata ne gerek vardı ki bilgisayarı yeniden başlatınca düzeliyor olayı çok büyütmüşsün sen :) Ayriyetten Müziklerinde açılmadığının farkındasındır

ben ilk başta başka programdan dolayı oldunu sandım yapacak bişey yok :D

Onaylı Üye
9 HİZMET YILI
Mh-fURKAN' Alıntı:
ozesmer' Alıntı:

ben ilk başta başka programdan dolayı oldunu sandım yapacak bişey yok :D

Programdan dolayı zaten . Mh loaderi açınca bendede bütün fonksiyonlar çalışmıyor ama kapatıp açmak geçerli çözüm  :p

Onaylı Üye
Ödüller
7
10 HİZMET YILI
Mh-fURKAN' Alıntı:
Benim Herşeyim Windows 10 Uyumlu

KARDESIM BENDE WİN 10 kullanıyorum bende boyle bır sorun yok arada yapıyor tabıı kı onuda oturumu kapatıp actın mı duzelıyor hackle bır alakası yok ayrıca bu sorun ben arastırmıstım ekran kartının en son sürümünü yüklemen lazım sorun ondan kaynaklanıyor yok son sürümse ekran kartın sürücülerini sil tekrar yükle ekran kartı sürücülerini büyük ölçüde sorunun çözülecektir....sürücüyü yükledikten sonra bilgisayarına reset atmayı unutma...arada bazen baslat menusndekı ıkonlarda gıdıyor mesela magaza arama gibi onları düzelmek içinde görev yöneticisini aç windows gezginini bul ona sağ tıkla yeniden baslat de ıkonlar gozukecektir baslat menusunde yada görev cubugunda kardesım....SAYGILAR.........

Üye
9 HİZMET YILI
kardeş benimki win 10 ama bende sorun bu deil ben hilenin linkini göremiyorum yardım olurmusun mesaj yaz falan dio ama ben anlamadım yazıyom kilitli içerik

Seçkin Üye
10 HİZMET YILI
Kardeşim hile ile alakası yok bu windowsun geliştirdiği son güncellemde gelen bir koruma sistemi eğer uygulamaya çift tıklarsan aşadaki tıklanann mavi butona tıklarsan menü açılcak ordaki güvenlik duvarını tamamen kapa sonra dword yönetici olarak aç düzelir ancak şuanda hile fix demek istedim windows kendini korumak için geçici olarak fonksiyonları devre dışı bırakıyor windows 10 dan bende 1 hafta önce 8.1 proya geçtim

Onaylı Üye
10 HİZMET YILI
Pc kapatıp aç düzeliyor dword ile alakalı bende de öyle oluyor mhloadertr yi açınca hiç bir şey açılmıyor pc kapatıp açınca sorun düzeliyor

Uzman Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
Win+R tuşlarına basarak Çalıştırı açın ve cmd yazıp tamam deyin. Çıkan komut penceresine scf /scannow yazın işlemin tamamlanmasını bekleyin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...