Windows 10 Enterprise LTSC sıkıntı olurmu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uzman Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
Merhaba arkadaşlar şuan Windows 10'un Home sürümünü ve son versiyon(22H2)'yi kullanıyorum oyun performansı için Windows 10 Enterprise LTSC 2019 x64 kurucam bu Windows sürümünde hileler için bir sıkıntı yaratır mı yani açar mı hileleri ben şuan EzPubgM, Dword Pubg, Hwid Spoofer kullanıyorum bunları açabilirmiyim bu windows versiyonunda? Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler..

Üye
3 HİZMET YILI
it mean that cheat are not workable on Home version of Windows 10 and the latest version (22H2) please tell me

Admin
Ödüller
22
8 HİZMET YILI
Enterprise kuracağına git pro kur neden enterprise kuruyorsun diğer türlü problem olmaz kullanabilirsin

Uzman Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
Enterprise kuracağına git pro kur neden enterprise kuruyorsun diğer türlü problem olmaz kullanabilirsin
Normalde home kuracağım ama home/pro yok ondan enterprise kuruyorum bu sürümün (LTSC 2019) Oyun için daha iyi performans vereceğini söylüyorlar ondan bunu kurmak istiyorum birde direk usbye atsam isoyu ve birşey silmeden devam edip kursam olur mu hani disk bölümünü siliyoruz normalde sıfırlamak için ona dokunmadan direk enter devamlasak
Post automatically merged:

Yöneticilerin biri bakabilsede tam cevap alsam ona göre kuracağım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...