Windows 10 Format Sonrası bozuldu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Selam 3 gündur bu sorunla uğraşıyorum birini çözüyorum başka bir sorun çıkıyor yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.
Öncelikle 3 gün önce format atmaya karar vermiştim Windowsun ayarlarından Tüm Dosyaları kaldır kısmını seçerek bilgisayara Format attım ilk denememde format atılmadı değişiklikler geri alınıyor diyip tekrardan açıldı.
ikinci format denememde ise
1- Masaüstüm Simsiyah oldu ve alttaki görev çubuğu gözükmemeye başladı /İlk ekte gözüktüğü gibi.
2 - Geçici bir profille hesap açıldı hatası alıyordum
3 - Masaüstüne Bu bilgisayar kısmından girmeye çalıştığımda ise /ikinci ekteki hatayı alıyorum
4 - Ayarlar kısmına komut isteminden girmeye çalıştım açılmıyor , windows tuşu + r yaptığımda Çalıştır kısmı açılmıyor
5 -/3üncü ekte Hata denetimi kısmına bastığımda hiç bir şey olmuyor + chkdsk /f /r komutlarını da denedim taramayı bitiriyor başarılı diyor bilgisayarı kapatıp açtığımda hala aynı hataları alıyorum.
6 - Bilgisayara başka kullanıcı eklediğim zaman kullanıcı değiştiremiyorum.
ne kadar çok sorun var farkındayım ama herhangi birine bile çözmeme yardımcı oluırsanız çok sevinirim

1685481443881.png

1685481487388.png
1685481427797.png

Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Kanka senin dediğin sıfırlama işlemi. Sistem dosyaları falan zarar görmüş olabilir. Çok uğraştırır seni zaten daha yeni sıfırlamışsın dosyaların, oyunların, fotoğrafların falan da yoktur. En temizi Direkt format at yine windows yükle temiz kurulum yap.

Ultra Üye
Ödüller
12
7 HİZMET YILI
Formati nasil atiyorsun ? İso dosyasini flasha yazdirirak mi ?

☆☆Her oyun bir gün hileyi tadacaktır☆☆
Griffin Premium
Ödüller
23
8 HİZMET YILI
BIr flash belleğe win 10 iso dosyasinı (orjinal win10) flash belleğe rufus programi ile uefi formatında yazdır biosa gir temiz format çek yapabileceğin en temiz yol bu dostum

Ultra Üye
Ödüller
12
7 HİZMET YILI
Hayır Shift tuşuna basılı tutup Yeniden başlat diyorum oradaki sıfırlama bölümünü kullanıyorum iso dosyası olmadan atıyorum
Bu yüzden hata aliyorsun. Flash belleğe rufus ile yazdır isoyu. Sonra biostan flashı boot et. Kurulum ekraninda diski silersin temiz bir format atmis olursun hatasız bir sekilde

Onaylı Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Bu yüzden hata aliyorsun. Flash belleğe rufus ile yazdır isoyu. Sonra biostan flashı boot et. Kurulum ekraninda diski silersin temiz bir format atmis olursun hatasız bir sekilde
Flash belleğin en az 8 gb olması gerekiyor mu öyle bir şey duymuştum önceden elimde yok şu anda öyle yapıcam sanırım

Ultra Üye
Ödüller
11
Sosyal
9 HİZMET YILI
  1. Güvenli Modda Başlatma: Bilgisayarınızı güvenli modda başlatmayı deneyin. Güvenli mod, sistem başlarken yalnızca temel sürücüleri yükler ve üçüncü taraf yazılım veya sürücülerin etkisini ortadan kaldırabilir.

2. Sistem Kurtarma Noktası: Eğer sistem kurtarma noktalarınız varsa, bir önceki stabil çalışan noktaya geri dönebilirsiniz. Böylece sisteminizi daha önceki bir zamana geri getirerek sorunları çözebilirsiniz.

3. Sistem Dosyalarının Onarımı: Sistem dosyalarınızın bozulmuş olabileceğini düşünüyorsanız, Komut İstemi'ni yönetici olarak açarak "sfc /scannow" komutunu çalıştırabilirsiniz. Bu, sistem dosyalarını kontrol edecek ve gerektiğinde onarım yapacaktır.

4. Yeni Kullanıcı Oluşturma: Yeni bir kullanıcı hesabı oluşturmayı deneyin. Eski hesapta yaşanan sorunlar yeni hesapta olmayabilir.

5. Format Atma: Tüm bu adımları denemenize rağmen sorunlar devam ediyorsa, en son çare olarak yeniden bir format atmayı düşünebilirsiniz. Bu durumda, Windows kurulum ortamınızı kullanarak temiz bir kurulum yapmanız gerekecektir.

Onaylı Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Çok teşekkür ederim dostlar internetten bakarak yapmaya çalışayım düzelmezse de salıcam artık bilgisayar işlerini belki de bu internette attığım son mesaj olabilir :) İyi forumlar size

Ultra Üye
Ödüller
11
Sosyal
9 HİZMET YILI
Çok teşekkür ederim dostlar internetten bakarak yapmaya çalışayım düzelmezse de salıcam artık bilgisayar işlerini belki de bu internette attığım son mesaj olabilir :) İyi forumlar size
benim soyledigim taktigi yap olacak büyük ihtimal olmazsa pc ciye git o halleder.

Onaylı Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
  1. Güvenli Modda Başlatma: Bilgisayarınızı güvenli modda başlatmayı deneyin. Güvenli mod, sistem başlarken yalnızca temel sürücüleri yükler ve üçüncü taraf yazılım veya sürücülerin etkisini ortadan kaldırabilir.

2. Sistem Kurtarma Noktası: Eğer sistem kurtarma noktalarınız varsa, bir önceki stabil çalışan noktaya geri dönebilirsiniz. Böylece sisteminizi daha önceki bir zamana geri getirerek sorunları çözebilirsiniz.

3. Sistem Dosyalarının Onarımı: Sistem dosyalarınızın bozulmuş olabileceğini düşünüyorsanız, Komut İstemi'ni yönetici olarak açarak "sfc /scannow" komutunu çalıştırabilirsiniz. Bu, sistem dosyalarını kontrol edecek ve gerektiğinde onarım yapacaktır.

4. Yeni Kullanıcı Oluşturma: Yeni bir kullanıcı hesabı oluşturmayı deneyin. Eski hesapta yaşanan sorunlar yeni hesapta olmayabilir.

5. Format Atma: Tüm bu adımları denemenize rağmen sorunlar devam ediyorsa, en son çare olarak yeniden bir format atmayı düşünebilirsiniz. Bu durumda, Windows kurulum ortamınızı kullanarak temiz bir kurulum yapmanız gerekecektir.
Bu arada dediklerinin hepsini tek tek yaptım
1- Şu anda güvenli moddan giriş yapıyoprum
2- sistem kurtarma noktam yok
3- sfc /scannow u yaptığımda %100 oldu başarılı dedi kapatıp açtığımda aynı hatayı aldım
4 - yeni kullanıcı oluşturmaya çalıştığımda ise yönetici izni istiyor izin verdiğimde ise kullanıcı oluşturma paneli açılmıyor hiç bir şey gelmiyor ekrana
5 inci işlemi şimdi deneyeceğim teşekkürler

Ultra Üye
Ödüller
11
Sosyal
9 HİZMET YILI
Bu arada dediklerinin hepsini tek tek yaptım
1- Şu anda güvenli moddan giriş yapıyoprum
2- sistem kurtarma noktam yok
3- sfc /scannow u yaptığımda %100 oldu başarılı dedi kapatıp açtığımda aynı hatayı aldım
4 - yeni kullanıcı oluşturmaya çalıştığımda ise yönetici izni istiyor izin verdiğimde ise kullanıcı oluşturma paneli açılmıyor hiç bir şey gelmiyor ekrana
5 inci işlemi şimdi deneyeceğim teşekkürler
tamamdir

Cihat
Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
iso dosyasını yazdirirken hata veya dosya atlamasi yapmış olabilir tekrar format atarsan düzelir

Onaylı Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
sistem dosyaları zarar görmüş direk format at bro windows un kendi usb formatını yap

bir ucaktik dustuk bir gemiydik battik
Efsane Üye
Ödüller
10
6 HİZMET YILI
Microsoftun sitesinden iso yükleme aracı ile usb'ne sorunsuz format iso su yüklemiş olursun sonra boot menu den format atarsın cillop olur

Onaylı Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
ios bılgısayar da bir önceki tarihe geri alma var mı

Alpaçino
Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
Kanka aynısı benimde başıma geldi bende hiç ekran gelmiyordu sürekli mavi ekran da kalıyor en son gittim iyi bir bilgisayarcıya format win attırdım bence fazla anlamıyorsan ugraşma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...