Onaylı Üye
Hayır Shift tuşuna basılı tutup Yeniden başlat diyorum oradaki sıfırlama bölümünü kullanıyorum iso dosyası olmadan atıyorumFormati nasil atiyorsun ? İso dosyasini flasha yazdirirak mi ?
Bu yüzden hata aliyorsun. Flash belleğe rufus ile yazdır isoyu. Sonra biostan flashı boot et. Kurulum ekraninda diski silersin temiz bir format atmis olursun hatasız bir sekildeHayır Shift tuşuna basılı tutup Yeniden başlat diyorum oradaki sıfırlama bölümünü kullanıyorum iso dosyası olmadan atıyorum
Flash belleğin en az 8 gb olması gerekiyor mu öyle bir şey duymuştum önceden elimde yok şu anda öyle yapıcam sanırımBu yüzden hata aliyorsun. Flash belleğe rufus ile yazdır isoyu. Sonra biostan flashı boot et. Kurulum ekraninda diski silersin temiz bir format atmis olursun hatasız bir sekilde
Hayir dostum 4gblik bir flash bellekte yeter zaten win10 isosu max 3 gb falan olurFlash belleğin en az 8 gb olması gerekiyor mu öyle bir şey duymuştum önceden elimde yok şu anda öyle yapıcam sanırım
benim soyledigim taktigi yap olacak büyük ihtimal olmazsa pc ciye git o halleder.Çok teşekkür ederim dostlar internetten bakarak yapmaya çalışayım düzelmezse de salıcam artık bilgisayar işlerini belki de bu internette attığım son mesaj olabilirİyi forumlar size
Bu arada dediklerinin hepsini tek tek yaptım
- Güvenli Modda Başlatma: Bilgisayarınızı güvenli modda başlatmayı deneyin. Güvenli mod, sistem başlarken yalnızca temel sürücüleri yükler ve üçüncü taraf yazılım veya sürücülerin etkisini ortadan kaldırabilir.
- Sistem Kurtarma Noktası: Eğer sistem kurtarma noktalarınız varsa, bir önceki stabil çalışan noktaya geri dönebilirsiniz. Böylece sisteminizi daha önceki bir zamana geri getirerek sorunları çözebilirsiniz.
- Sistem Dosyalarının Onarımı: Sistem dosyalarınızın bozulmuş olabileceğini düşünüyorsanız, Komut İstemi'ni yönetici olarak açarak "sfc /scannow" komutunu çalıştırabilirsiniz. Bu, sistem dosyalarını kontrol edecek ve gerektiğinde onarım yapacaktır.
- Yeni Kullanıcı Oluşturma: Yeni bir kullanıcı hesabı oluşturmayı deneyin. Eski hesapta yaşanan sorunlar yeni hesapta olmayabilir.
- Format Atma: Tüm bu adımları denemenize rağmen sorunlar devam ediyorsa, en son çare olarak yeniden bir format atmayı düşünebilirsiniz. Bu durumda, Windows kurulum ortamınızı kullanarak temiz bir kurulum yapmanız gerekecektir.
tamamdirBu arada dediklerinin hepsini tek tek yaptım
1- Şu anda güvenli moddan giriş yapıyoprum
2- sistem kurtarma noktam yok
3- sfc /scannow u yaptığımda %100 oldu başarılı dedi kapatıp açtığımda aynı hatayı aldım
4 - yeni kullanıcı oluşturmaya çalıştığımda ise yönetici izni istiyor izin verdiğimde ise kullanıcı oluşturma paneli açılmıyor hiç bir şey gelmiyor ekrana
5 inci işlemi şimdi deneyeceğim teşekkürler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?