Uzman Üye
bendede oluyordu format attım düzeldi birde ssd değiştir mümkünsesistemim iyi yer sorunum da o kadar abartılcak seviyede değil windows yükleme ekranı 4 dk dan fazla süre sonra acılıyor başlangıcta acılan bir program var o da dc o da olsun yani diyecek türden ama sorunu bulamadım donanımsal olsa görünmezdi yada aktarmalarda sorun olurdu ne bileyim fps kaybı hiç bir şey yok ama pc acılırken birden tuhaf bir şekilde 40 sn çivarında acılan pc 4 dk dan fazla olu verdi sorun nedir sizce
FOTOLARA BAKIN LÜTFEN
onu tam bilmiyorum ama bilgisayar bi anda yavaşladıysa virüs girmiştir büyük ihtimal yada harddiskte sorun olmuşturbios'ta fast bood sekmesi var mı?
- virüs taraması yapsistemim iyi yer sorunum da o kadar abartılcak seviyede değil windows yükleme ekranı 4 dk dan fazla süre sonra acılıyor başlangıcta acılan bir program var o da dc o da olsun yani diyecek türden ama sorunu bulamadım donanımsal olsa görünmezdi yada aktarmalarda sorun olurdu ne bileyim fps kaybı hiç bir şey yok ama pc acılırken birden tuhaf bir şekilde 40 sn çivarında acılan pc 4 dk dan fazla olu verdi sorun nedir sizce
FOTOLARA BAKIN LÜTFEN
format at en iyi yöntem bilmediğin yerden bir şey indirme bence- virüs taraması yap
- advanced systemcare gibi uygulamalarla tarama yap
- gereksiz dosyaları sil
ve son çare
format
internette arat bu kodu kesin çözümü vardırsürümüm 21h22, sürekli güncelleştirme tamamlanamadı yüklemeler geri alınıyor bilgisayarı kapatmayınız diyor, kanser oldum. İnternetten araştırdım fakat bir çözüm bulamadım.Çözümünü bilen var mı?(uptade vs kapalı)
sistemim iyi yer sorunum da o kadar abartılcak seviyede değil windows yükleme ekranı 4 dk dan fazla süre sonra acılıyor başlangıcta acılan bir program var o da dc o da olsun yani diyecek türden ama sorunu bulamadım donanımsal olsa görünmezdi yada aktarmalarda sorun olurdu ne bileyim fps kaybı hiç bir şey yok ama pc acılırken birden tuhaf bir şekilde 40 sn çivarında acılan pc 4 dk dan fazla olu verdi sorun nedir sizce
FOTOLARA BAKIN LÜT
Fast boot'u aktif hale getirin sisteminiz tek çekirdekle açılıyor olabilirsistemim iyi yer sorunum da o kadar abartılcak seviyede değil windows yükleme ekranı 4 dk dan fazla süre sonra acılıyor başlangıcta acılan bir program var o da dc o da olsun yani diyecek türden ama sorunu bulamadım donanımsal olsa görünmezdi yada aktarmalarda sorun olurdu ne bileyim fps kaybı hiç bir şey yok ama pc acılırken birden tuhaf bir şekilde 40 sn çivarında acılan pc 4 dk dan fazla olu verdi sorun nedir sizce
FOTOLARA BAKIN LÜTFEN
temiz kurulum herzam ıyıdır at formatı rahatına bak sen baya olmusun format atmayalı ben 2ay demeden format atıyorum nedendır bılmıyorumdediğiniz hepsini denedim hocam son yol format kaldı tek çekirdek te kulanmıyor ona da baktım tek seçenek format 411 gün olmuş format zamanı geldi ssd sağlam baktırdım dosya atlıyor mavi ekran da yiyince anlamış oldum tüm taramalardan sonra format en mantıklısı c dosyasını format attırcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?