Windows 10 Googleye Hacker Yazınca Kapanma Sorunu Acil

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
8 HİZMET YILI
Windows 10 Googleye Hacker Yazınca Kapanma Sorunu Çözümü Nedir @#MorpHeus
Kendiliğinden kapanio tarayici

Üye
8 HİZMET YILI
aynı sorun bende de vardı tüm virüs programları ile denedim yarıda fln kalıyor silinmiyor en son format attım sorun çözüldü bu sorunun kaynağı oradan buradan program indirmek fazla hack indirmişsin belli trojen yemişsin :)

Onaylı Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
Birkaç hilede keylogger virüs rat vs şeyler var onları direk açtıysan olur

Virüs programı ile tarat

Moderatörün son düzenlenenleri:
Süper Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
antivirüs hacker memoryhacker malware gibi şeyler yazıncıda muhtemelen kapanıyordur bu hatanın çözümü çok kolay şimdi googlea mlware bytes yazıyorsun malware yazınca kapanabilir çünkü bilgisayarını taratıyorsun yeniden başlatıyorsun ve işlem bitti bilgisayarın yeniden başllatıktan sonra çalıştıra gir %temp% klasörünü sil silinmeyenleri geç sonra tekrardan çalıştıra git temp yaz sil silinmeyenleri atla sonra çalıştıra recent yaz hepsini sil silinmeyen olmayacaktır eğer olursa atla .

Süper Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
Alakası yok virüs sisteme eklenmiş sistem geri yükleme eski sistem ayarlarını yerine düzelttir yani virüs sistem ayarlarını geri yüklense bile tekrardan değişterecektir .

Kurucu
Ödüller
23
10 HİZMET YILI
Virüs yemişsiniz. Tarama yapıp silmeyi deneyin yada sistem geri yükleme yapın en son hangi hileyi kullandıysanız ( bu site haricinde veya cr4ckli oyun ). Olmazsa son çare format.

Üye
7 HİZMET YILI
ARKADAŞLAR HİÇ BİR ŞEKİLDE OLMUYOR ŞUAN AVAST BROWSERDEN YAZIYORUM GOOGDA KAPANIYO HEMEN NASIL YAPACAM YARDIM EDİN ! :(

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...