BekliyorumDenetim masası > sistem > winsoes update > oralarda bi yerdeydi de pc yi açıp yardımcı olucam biraz dan
Tavsiyen için teşekür Ederim Ama açmak İstiyorumKardeşim sana önerim açmaman kesinlikle yoksa bir süre sonra format zorunda kalıyorsun bu güncellemeler yüzünden hiç açma hiiiç
Tam ben yazıyodum arkadaş yazmışWindows Update'i açmak için Başlat düğmesini Başlat düğmesinin resmi tıklatın. Arama kutusuna Update yazın ve sonuç listesinde Windows Update'i tıklatın.
Sol bölmede Ayarları değiştir’i tıklatın.
Önemli güncelleştirmeler altında aşağıdakilerden birini tıklatın:
Güncelleştirmeleri otomatik olarak yükle (önerilir)
Güncelleştirmeleri karşıdan yükle, ancak kurma konusundaki kararı bana bırak
Güncelleştirmeleri denetle, ancak karşıdan yükleme ve kurma konusundaki kararı bana bırak
Güncelleştirmeleri hiçbir zaman denetleme (önerilmez)
Otomatik güncelleştirmelerinizi zamanlamak için, Yeni güncelleştirmeleri yükle'nin yanında güncelleştirmelerin yapılacağı günü ve saati seçin.
Bilgisayarınız için önerilen güncelleştirmeleri almak için, Önerilen güncelleştirmeler altındaÖnerilen güncelleştirmeleri, önemli güncelleştirmeleri aldığım gibi ver onay kutusunu seçin.
Bilgisayarı kullanan herkesin güncelleştirmeleri yapmasına izin vermek için Tüm kullanıcıların bu bilgisayarda güncelleştirme yüklemelerine izin ver onay kutusunu işaretleyin. Bu, yalnızca güncelleştirmeler ve el ile yüklenen yazılım için geçerlidir; otomatik güncelleştirmeler, kullanıcıya bakılmaksızın yüklenir.
Tamam'ı tıklatın. Yönetici izni gerekli Yönetici parolası veya onay istenirse, parolayı yazın veya onay verin.
Bir başka yol da;
Anladım Teşekürler Önerin içinAçmanı önermem, çünkü sürekli olarak güncelleme olduğunda bazı bilgisayar programları, dll, veya herhangi bazı şeyler güncellemeden dolayı çalışmıyor yada hata veriyor, manuel yapman daha doğru bence
Open Servies All Windows update And Use Windows update blocker Try Block Update And Click Alowe update And Restart or No Work Use Windows asstant Updater Sorry Bad English
If Have Problam Send Massage Fix Your probthank you Bro
Bunu bi deneWindows Update'i açmak için Başlat düğmesini Başlat düğmesinin resmi tıklatın. Arama kutusuna Update yazın ve sonuç listesinde Windows Update'i tıklatın.
Sol bölmede Ayarları değiştir’i tıklatın.
Önemli güncelleştirmeler altında aşağıdakilerden birini tıklatın:
Güncelleştirmeleri otomatik olarak yükle (önerilir)
Güncelleştirmeleri karşıdan yükle, ancak kurma konusundaki kararı bana bırak
Güncelleştirmeleri denetle, ancak karşıdan yükleme ve kurma konusundaki kararı bana bırak
Güncelleştirmeleri hiçbir zaman denetleme (önerilmez)
Otomatik güncelleştirmelerinizi zamanlamak için, Yeni güncelleştirmeleri yükle'nin yanında güncelleştirmelerin yapılacağı günü ve saati seçin.
Bilgisayarınız için önerilen güncelleştirmeleri almak için, Önerilen güncelleştirmeler altındaÖnerilen güncelleştirmeleri, önemli güncelleştirmeleri aldığım gibi ver onay kutusunu seçin.
Bilgisayarı kullanan herkesin güncelleştirmeleri yapmasına izin vermek için Tüm kullanıcıların bu bilgisayarda güncelleştirme yüklemelerine izin ver onay kutusunu işaretleyin. Bu, yalnızca güncelleştirmeler ve el ile yüklenen yazılım için geçerlidir; otomatik güncelleştirmeler, kullanıcıya bakılmaksızın yüklenir.
Tamam'ı tıklatın. Yönetici izni gerekli Yönetici parolası veya onay istenirse, parolayı yazın veya onay verin.
Bir başka yol da;