Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Denetim Masası’nda Bölge yazınız.
Karşınıza çıkan üç sekmeden Yönetim sekmesini seçiniz.
Alttaki ayar, Unicode olmayan programların dilini ifade edecektir. Bu dili değiştirmek için, Sistem yerel ayarlarını değiştir’i seçiniz ve güncelleme öncesinde İngilizce’yi seçmiş olduğunuzdan emin olunuz.
Bu ayarları değiştirdikten sonra bilgisayarınızı yeniden başlatıp güncelleme işlemini yeniden deneyiniz.
Güncelleme başarıyla gerçekleştikten sonra dili tekrar Türkçe olarak değiştirmeniz mümkün olacaktır.
Sorun başlayalı 1 saat olduktan sonra hala bir gelişme yoksa sistemi yeniden başlat.Eğer olmuyorsa kısaca yapmamanı öneririm bazı updateler ile başlat çubuğu takılı kalıyor açılıp kapanıyor dikkatli olmanı öneririm.
Güvenlik güncelleştirmesi ise boşver el ile manuel devam ettirme şansın yok mu ?
Özel güncelleştirme seçeneklerinden seçerek yükle yüklenmeyenler kalsın yada üst düzey güncellemeye geçmek istiyorsan win 10 iso ile sıfırlama yap
Denetim Masası’nda Bölge yazınız.
Karşınıza çıkan üç sekmeden Yönetim sekmesini seçiniz.
Alttaki ayar, Unicode olmayan programların dilini ifade edecektir. Bu dili değiştirmek için, Sistem yerel ayarlarını değiştir’i seçiniz ve güncelleme öncesinde İngilizce’yi seçmiş olduğunuzdan emin olunuz.
Bu ayarları değiştirdikten sonra bilgisayarınızı yeniden başlatıp güncelleme işlemini yeniden deneyiniz.
Güncelleme başarıyla gerçekleştikten sonra dili tekrar Türkçe olarak değiştirmeniz mümkün olacaktır.