Çözüldü Windows 10 güncelleştirmesi %79'da kalıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uzman Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
79'da kalıyor, yüklenmıyor. Çözüm bilen var mı hocam?

1657127143115.png

Moderatörün son düzenlenenleri:
Çözüm
Denetim Masası’nda Bölge yazınız.
Karşınıza çıkan üç sekmeden Yönetim sekmesini seçiniz.
Alttaki ayar, Unicode olmayan programların dilini ifade edecektir. Bu dili değiştirmek için, Sistem yerel ayarlarını değiştir’i seçiniz ve güncelleme öncesinde İngilizce’yi seçmiş olduğunuzdan emin olunuz.
Bu ayarları değiştirdikten sonra bilgisayarınızı yeniden başlatıp güncelleme işlemini yeniden deneyiniz.
Güncelleme başarıyla gerçekleştikten sonra dili tekrar Türkçe olarak değiştirmeniz mümkün olacaktır.
Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
Sorun başlayalı 1 saat olduktan sonra hala bir gelişme yoksa sistemi yeniden başlat.Eğer olmuyorsa kısaca yapmamanı öneririm bazı updateler ile başlat çubuğu takılı kalıyor açılıp kapanıyor dikkatli olmanı öneririm.

☆☆Her oyun bir gün hileyi tadacaktır☆☆
Griffin Premium
Ödüller
23
8 HİZMET YILI
Güvenlik güncelleştirmesi ise boşver el ile manuel devam ettirme şansın yok mu ?
Özel güncelleştirme seçeneklerinden seçerek yükle yüklenmeyenler kalsın yada üst düzey güncellemeye geçmek istiyorsan win 10 iso ile sıfırlama yap

Přijímám všechno, co mi život dal i vzal.
Banlı Üye
Ödüller
3
Sosyal
6 HİZMET YILI
Denetim Masası’nda Bölge yazınız.
Karşınıza çıkan üç sekmeden Yönetim sekmesini seçiniz.
Alttaki ayar, Unicode olmayan programların dilini ifade edecektir. Bu dili değiştirmek için, Sistem yerel ayarlarını değiştir’i seçiniz ve güncelleme öncesinde İngilizce’yi seçmiş olduğunuzdan emin olunuz.
Bu ayarları değiştirdikten sonra bilgisayarınızı yeniden başlatıp güncelleme işlemini yeniden deneyiniz.
Güncelleme başarıyla gerçekleştikten sonra dili tekrar Türkçe olarak değiştirmeniz mümkün olacaktır.

Çözüm
Несмотря на предателей, я все еще стою.
Co - Admin
Ödüller
21
8 HİZMET YILI
Merhabalar,
Herkesin faydalanması adına sorunu nasıl çözdüğünü belirtebilir misin? :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...