Windows 10 Hile Kodlama Yardım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
10 HİZMET YILI
Merhaba arkadaşlar,
Visual Basic 2010 ile geçenlerde envanter vs. hilesi kodlamıştım.Pointerler vs. güncel olmasına rağmen hile bilgisayarımda çalışmadı(Bilgisayar windows 10).csh ve bin kısmı evet düzgün çalışıyor ama diğer hile özellikleri çalışmıyor.
Windows 10 hile kodlamak için hangi programı kullanmalıyım ya da nelere dikkat etmeliyim yardım eder misiniz lütfen?

Üye
10 HİZMET YILI
mwemre19' Alıntı:
thecorrupted' Alıntı:
PENiA2' Alıntı:
Windows 10 Sıkıntılı

Ya mesela dword gibi hileler win10 da bile çalışıyor.Ne yolla yazılıyorlar da win10 da çalışıyorlar

Ben kendi hilelerimi w10 da yapıyırum sıkıntı yok 

VB2010 Kullanıyom bu arada   :D
Hocam bana yardımcı olur musun lütfen ya?CSH ve bin çalışıyor ama hile özellikleri çalışmıyor :(

<Ç0rumlu>
Ultra Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
thecorrupted' Alıntı:
Hocam bana yardımcı olur musun lütfen ya?CSH ve bin çalışıyor ama hile özellikleri çalışmıyor :(

Yaptoğın hileyi xincode dolarken hızlıca seçmelisin yoksa çalışmaz. :shy:

Üye
10 HİZMET YILI
mwemre19' Alıntı:
thecorrupted' Alıntı:

Yaptoğın hileyi xincode dolarken hızlıca seçmelisin yoksa çalışmaz. :shy:

Xincode dolarken açıyorum yönetici olarak.csh ve bine basıyorum.Labeller sayısal değer alıyor fakat wall hack,envanter vs. çalışmıyor hocam.Steam'in var ise ekler misin daha rahat konuşuruz?

Onaylı Üye
Ödüller
8
10 HİZMET YILI
Kodlarını atarsan bakarız sıkıntını söylemeye çalışırım bende win10 kullanıyorum ve kendi yaptığım hilede takır takır kulalnıyorum hiçbir skıntısıda yok ... sadece bypass gerekli :)

Üye
10 HİZMET YILI
irexlyys' Alıntı:
Kodlarını atarsan bakarız sıkıntını söylemeye çalışırım bende win10 kullanıyorum ve kendi yaptığım hilede takır takır kulalnıyorum hiçbir skıntısıda yok ... sadece bypass gerekli :)
Steam'in var ise ekler misin hocam rahat konuşuruz yardımın için sağol :)

Üye
10 HİZMET YILI
irexlyys' Alıntı:
yok kodlarını atarsan yardımcı olmaya çalışırım.

Tamam tekrar kodlıycam ozaman atayım.Bir de oyundan atmıyor yani bypass lazım değil sanırım sadece aktif olmuyorlar

irexlyys' Alıntı:
yok kodlarını atarsan yardımcı olmaya çalışırım.

Yenisini yapmadan önce eski yaptığımı atayım hocam.Sadece pointerleri değişicek.Bi problem var mı bakabilir misin?
[font='Segoe UI', 'Trebuchet MS', 'Helvetica Neue', Vedrana, Arial, sans-serif]
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
[/FONT]

Onaylı Üye
10 HİZMET YILI
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...