Üye
Umarım çözerizRevenge008' Alıntı:BENDEDE BOYLE BIR SIKINTI VAR UP
UP
UP
UP
PENiA2' Alıntı:Windows 10 Sıkıntılı
thecorrupted' Alıntı:PENiA2' Alıntı:Windows 10 Sıkıntılı
Ya mesela dword gibi hileler win10 da bile çalışıyor.Ne yolla yazılıyorlar da win10 da çalışıyorlar
Hocam bana yardımcı olur musun lütfen ya?CSH ve bin çalışıyor ama hile özellikleri çalışmıyormwemre19' Alıntı:thecorrupted' Alıntı:PENiA2' Alıntı:Windows 10 Sıkıntılı
Ya mesela dword gibi hileler win10 da bile çalışıyor.Ne yolla yazılıyorlar da win10 da çalışıyorlar
Ben kendi hilelerimi w10 da yapıyırum sıkıntı yok
VB2010 Kullanıyom bu arada
thecorrupted' Alıntı:Hocam bana yardımcı olur musun lütfen ya?CSH ve bin çalışıyor ama hile özellikleri çalışmıyor
mwemre19' Alıntı:thecorrupted' Alıntı:Hocam bana yardımcı olur musun lütfen ya?CSH ve bin çalışıyor ama hile özellikleri çalışmıyor
Yaptoğın hileyi xincode dolarken hızlıca seçmelisin yoksa çalışmaz. :shy:
Steam'in var ise ekler misin hocam rahat konuşuruz yardımın için sağolirexlyys' Alıntı:Kodlarını atarsan bakarız sıkıntını söylemeye çalışırım bende win10 kullanıyorum ve kendi yaptığım hilede takır takır kulalnıyorum hiçbir skıntısıda yok ... sadece bypass gerekli
irexlyys' Alıntı:yok kodlarını atarsan yardımcı olmaya çalışırım.
irexlyys' Alıntı:yok kodlarını atarsan yardımcı olmaya çalışırım.
Her hilede virüs vardır.Zararlı zararsız.Bilgisayarına zarar verebilcek birşey yok içindeirexlyys' Alıntı:bakıyorum mesaj atarım birazdn
Virüs -_-
peki nasıl kotluyorsunuz bende öğrnemek istiyorum nasıl öğrene bilirimmwemre19' Alıntı:thecorrupted' Alıntı:PENiA2' Alıntı:Windows 10 Sıkıntılı
Ben kendi hilelerimi w10 da yapıyırum sıkıntı yok
VB2010 Kullanıyom bu arada
flowix' Alıntı:peki nasıl kotluyorsunuz bende öğrnemek istiyorum nasıl öğrene bilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?